Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 80 of 101 FirstFirst ... 3055707578798081828590 ... LastLast
Results 791 to 800 of 1006

Thread: Dreambox - image, firm, soft, etj.

Senior Member
    Uploads
    3

Re: Dreambox - image, firm, soft, etj.

pershendetje cuna
    kam nje dm500s, dua ta flashoj po nuk mund ta lidh me dreamup, kam provuar te gjitha versionet e dreamup-eve por nuk ka sukses.
    provova gjithashtu 3 ushqysa te ndryshem dhe prap nuk munda ta lidh me dreamup, dreamboxi nderkohe lidhet me routerin sepse me jep ip por ka nje problem se
    ai qe i ka vene c-line e ka kycur ftp dhe telnetin dhe nuk kam akses qe ta flashoj me flashwizard.
    i ka ndodhur ndonjerit nga ju dicka e tille, dhe cfare menyre mund te kete qe ta lidh me dreamup?
    me poshte eshte dhe foto se si dhe cfar ndodh me dm kur e ve ne prize

Capture.JPG

2. Advertise Here
    VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Sigurohu mire qe kabulli eshte nullmodem
    Quote Originally Posted by startx View Post
    pershendetje cuna
    kam nje dm500s, dua ta flashoj po nuk mund ta lidh me dreamup, kam provuar te gjitha versionet e dreamup-eve por nuk ka sukses.
    provova gjithashtu 3 ushqysa te ndryshem dhe prap nuk munda ta lidh me dreamup, dreamboxi nderkohe lidhet me routerin sepse me jep ip por ka nje problem se
    ai qe i ka vene c-line e ka kycur ftp dhe telnetin dhe nuk kam akses qe ta flashoj me flashwizard.
    i ka ndodhur ndonjerit nga ju dicka e tille, dhe cfare menyre mund te kete qe ta lidh me dreamup?
    me poshte eshte dhe foto se si dhe cfar ndodh me dm kur e ve ne prize

Capture.JPG

Senior Member
    Uploads
    3

Quote Originally Posted by missoervin View Post
    Sigurohu mire qe kabulli eshte nullmodem
    po tashi une me keto kabulla qe kam i kam flashuar dreamboxat deri me sot, megjithate po te kete mundesi me postoni nje foto ku tregon kombinimin e pinit te kabullit.
    desha te pyes, a egziston mundesia qe personi qe e ka kycur ftp apo telnet-in te kete bllokuar dhe mundesine e fllashimit me dreamup?

Senior Member
    Uploads
    11

po tashi une me keto kabulla qe kam i kam flashuar dreamboxat deri me sot, megjithate po te kete mundesi me postoni nje foto ku tregon kombinimin e pinit te kabullit.
    desha te pyes, a egziston mundesia qe personi qe e ka kycur ftp apo telnet-in te kete bllokuar dhe mundesine e fllashimit me dreamup?
    Jo nuk ekziston,por mundohu te shikosh njehere me dreamup me te ulet si 1.3.3.2 ose te pershtatur per clone si 1.3.3.4,shiko dhe njehere com porten e zgjedh ne rregull apo jo.
    Faleminderit

Senior Member
    Uploads
    3

Quote Originally Posted by bobimilo View Post
    Jo nuk ekziston,por mundohu te shikosh njehere me dreamup me te ulet si 1.3.3.2 ose te pershtatur per clone si 1.3.3.4,shiko dhe njehere com porten e zgjedh ne rregull apo jo.
    Faleminderit
    ok, i kam provuar te gjitha versionet e dreamup, dhe porten com e zgjedh ne regull se pervec kesaj pc ka vetem com1 dhe ska si te bej ndonjegje gabim, dicka tjeter ndodh ketu gje qe nuk e kam hasur ndonjere deri me sot...!
    problemi qe ndodhi me dm dhe qe dua ta flashoj eshte ky, shkova te klienti per ti regulluar sacin se i kishte levizur nga era e forte, ja fiksoj ne regull shkoj brenda ne shtepi dhe pashe qe dm nuk kishte prap sinjal, kisha ngateruar kabullin e lnb1 me lnb2 dhe ngaqe pertoja te ngjitem lart ti kaloj ne te kundert vendosa te nderoj portat e diseqc nga menuja e dreamboxit dhe e bera restart... kaq ishte dm nuk u ndez me, vetem nxjer foton e nabilodarkstar2 dhe ben vazhdimisht restart, me nje fjale pa e ngaxmuar fare pesoi difekt.!

Moderator flamurtari's Avatar
    Uploads
    293

ok, i kam provuar te gjitha versionet e dreamup, dhe porten com e zgjedh ne regull se pervec kesaj pc ka vetem com1 dhe ska si te bej ndonjegje gabim, dicka tjeter ndodh ketu gje qe nuk e kam hasur ndonjere deri me sot...!
    problemi qe ndodhi me dm dhe qe dua ta flashoj eshte ky, shkova te klienti per ti regulluar sacin se i kishte levizur nga era e forte, ja fiksoj ne regull shkoj brenda ne shtepi dhe pashe qe dm nuk kishte prap sinjal, kisha ngateruar kabullin e lnb1 me lnb2 dhe ngaqe pertoja te ngjitem lart ti kaloj ne te kundert vendosa te nderoj portat e diseqc nga menuja e dreamboxit dhe e bera restart... kaq ishte dm nuk u ndez me, vetem nxjer foton e nabilodarkstar2 dhe ben vazhdimisht restart, me nje fjale pa e ngaxmuar fare pesoi difekt.!
    po pa e vendosur kabllin e antenes te ben perseri restart ?

Senior Member
    Uploads
    3

Quote Originally Posted by flamurtari View Post
    po pa e vendosur kabllin e antenes te ben perseri restart ?
    edhe pa kabullin e antenes te njejten gje ben, kam provuar cdo lloj mundesie deri tani po nuk po ja gjej anen..
    do shkoj tek nje shok ta provoj te pc e tij se mos bej pune, thanks!

Contributing Member search37's Avatar
    Uploads
    89

edhe pa kabullin e antenes te njejten gje ben, kam provuar cdo lloj mundesie deri tani po nuk po ja gjej anen..
    do shkoj tek nje shok ta provoj te pc e tij se mos bej pune, thanks!
    Provo me kete Dreamup ketu, mendoj se do te beje pune, klm!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Attached Files Attached Files

Senior Member
    Uploads
    3

ok cuna problemi u zgjith me ne fund, shkova te pc i shokut dhe u lidh me nje here pa problem me dreamup1.3.3.4
    problemin e ka pasur pc im, po prap me ben cudi se te i njejti pc kam flashuar mbi 10 dm500 dhe ka punuar perfekt, vetem me kete te fundit e hasa kete problem!
    gjithsesi cdo gje eshte ne rregul, flaleminderit te gjitheve per pergjigjet qe me dhate!

Junior Member
    Uploads
    0

Pershendetje :)

Kam nje Dreambox DM500 dhe sot kur e ndeza kishte ngecur ne nje fotografi dhe nuk punonte as telekomanda pastaj shkova dhe e hoqa pres prize dhe e futa prap dhe tani nuk nxjerr asgje vetem drita e gjelbert shendrrit kur e shtyp butonin per ta fikur nuk fiket , ndersa ne ekran nuk shfaqe asgje ..
    Cfare Mund te jete problemi ??
    Dhe a ka ndonje menyre per ta rregulluar?

Ju Faleminderit

Advertise Here