Kam nje problem me nje dm500s. Nqs jam duke pare psh te sky dhe dua te kaloj te buqeta rai nuk i hap kanalet.
Duhet me e heq aparatin nga priza qe ti hapi sepse edhe nqs e fik e ndez me telekomande prap nuk i hap.
A
Jo sinjal ka, ndizet dhe drita jeshile tek V (videoguard) posht ne ekran po nuk ka figure as ze kanali.
Nqs kthehem prap tek sky punon normalisht. Ket problem ma ben me Rain,Cyfra,Polsat dhe me kanalet
Discovery te sky. E kam kthyer aparatin ne gjendjen fillestare, i kam ber kerkim automatik te kanaleve por
prap e njejta gje. Ndoshta zgjidhja e vetme eshte flashimi...
besoj 99.9% e ka fajin tuneri ,nuk e mbaj mend mire A -apo dicka tjeter me duket ketu me shkrojen A kane pasur probleme te tilla.do te sygjeroja ti hedhesh nje image kam postuar nje gemini pak me perpara eshte shume i mire dhe brenda addons ke dhe nje upgrade per tunerin qe rregullon frek.11938 te noves qe ska lidhje me kete qe thua ti por ndoshta ???!!!!1nuk ke cfare humb provoje dhe na thuaj (mendimi im)
pershendetje
kam nje dreambox 500s po nuk me ndizet
ushqysi este ne rregull por drita jeshile perpara dreambox nuk ndizet a me ndihmoni dot