a mundet dikush tme tregoj se ku e kam problemin ,kur dua te shikoj ndonje program ne dm me jep shenjen e kodimit te gjelber por programi nuk hapet
a mundet dikush tme tregoj se ku e kam problemin ,kur dua te shikoj ndonje program ne dm me jep shenjen e kodimit te gjelber por programi nuk hapet
Per kete pergjigjen e ke ketu: http://www.satsupreme.com/showthread...115#post890115
Per kete tjetren pergjigjen e ke ketu: http://www.satsupreme.com/showthread...469#post936469
Pra thjesht fut filen rcdreambox_keyboard.xml ne var/tuxbox/config/enigma/resources dhe beji restart DM.
Megjithate mos prit qe te shohesh TV te ekrani i zi. Thjesht, ne ekran shfaqen veprimet qe kryhen permes telekomandes qe ndodhet ne krah te majte te ekranit.
1.png
nuk vihet dora ne zjarr por linja duket se ta kodifikon perderisa ta shndrerron ne jeshile.
me shume duhet si emulator i korruptuar.
te sugjeroj kto gjera;
- beji nje reboot aparatit
- ç'instalo emulatorin(cccam) beji reboot
- instaloje prap, aktivoje dhe provo kanalet
nese nuk puojne prap, atehere gjeja e fundit eshte te provosh cline ne nje aparat te nje shokut sa per tu siguruar nese eshte per tu flashuar nga fillimi aparati jot apo jo.
dhe se fundi mbetet te kontaktosh ate qe te ka dhene cline qe te nderroje user dhe password perseri se mos ndoshta dikush ti ka kopjuar.
kalo mire
E provova edhe ne ne 2 Dm tjere njeri 500s dhe tjetri 500HD por prap i njejti problem ,
punon max 5 min dhe fillon nuk jep foto,dhe shenja e kodimit mbetet prap e gjelber
linjen e kam me
N: host ..........
port 4009
user energy01
pass energy
dhe ne fund/mbrapa ka 01.02.03.04.05..........10......14
Pershendetje.
Me ndihmoni me nje imazh te mire pe r dm800se origjinal si dhe menyren e hedhjes se emulatoreve te ndryshem.. jam i ri ne kete gje
FLM,e shikova dhe grab ishte ne /var/bin...po me kete skm punuar por e pash qe ishte e vendosur ne derctorin qe e ceka me larte...dmth nese eaktivizoj kjo ben fotot e dm ne pc apo,
Kam nje problem me nje dreambox 500s ka ngelur ne pike jeshile, kur dua ta flashoj me dreamup, dreamup e nje aparatin por nuk me ben uploadflashloader, e kam provuar me nja 15 lloje dreamup por nuk bejne
Nqs i ke dhene Atributet 755 dhe i ke bere reboot DM, atehere patjeter qe funksionon screenshot.
Per te bere screenshot prej DM nuk eshte e nevojshme te shkarkosh programe per kete pune.
Thjesht ne browser fut IP e DM dhe prapashtesen /body?mode=controlScreenShot
psh; 192.168.0.115/body?mode=controlScreenShot Jepi Enter ne tastieren e PC dhe do te shohesh foton e bere prej DM ne PC
Screenshot.jpg