Боби, защо не прехвърлиш постовете за оскама на Благинчи в темата за оскам в домашни условия (или там както беше, ако не се лъжа, май пак той я беше пуснал с питане за правене на патчове), и да ни разкаже малко за идеите си (ако той иска де): примерно защо ЕММ-85 е Глобален?. Аз продължавам да не хващам Уни-82. Моля кажете на какъв период го получавате, да не би приемника ми точно тогава да не работи?
Емм-а можеш да си го кръстиш както искаш в кода. По-важното е да схванеш какво върши и филтъра да е настроен добре, според серийните номера. Не ползвайте версии по-големи от 8025. По-нагоре има проблеми. При мен минават от всички видове без грешки на спарк имидж и версия 8025. По-нагоре компилирам бина, но не иска да тръгне на бокса, незнайно защо. На енигма 2 тръгва, но някои емм-и или се скипват или се трупат грешки при записа. Бъга с ъпване на тотално спряла карта го няма вече- тествано.
Да, ясно за ЕММ-тата, но не се сработват пратените 85- от Благинчи и стандартиня. Още повече, че стандартния ми показва само 84 от едно известно време, дори и само бокс със карта вътре без линии, само 84-ки лови.
Кой билд на оскама? Дай лог за абонаментното инфо. Онзи с плюсовете.
Е щом има нова тема, има и нови стил
ps; Под IE* не изглежда много добре, поне при мене...
-- Над 812(1/*) много неща са яко омазани ...
Нещо за Sh4 приемници?
По долу ще намериш за sh4 обаче аз нямам възможност за тест така че в теб е топката.
Радвам се че се харесва :)
Никой не ме е викал там, а пък и ме нямам нерви да се занимавам с американски `идоли`... разбира се че няма да откажа "името" да ми е в листа.. ;d
Общо взета хич не ме грее мнението на другите. До колкото виждаш че не ви приканвам да `цъкате` за репутация т.е. , и следователно (=>) не съм тук и за това.
И аз ако съм искал всичко това да си остане при мен нали знаеш че няма да го извъдиш от вълшебния цилиндър.
Така какво ще видим в новия билд:
нищо и за теб!
по-горе всичко го има обеснено.
Всички архиви са на едно место с парола за да не може тукашния ъплоад да си вкарва линкове и снимки на `майки` | "X7k*l$U708VG98Gga$14wO33!45477$6" - ще ти трябва без "
Password is not a password, but you need the password. Think what is the password, generate yourself the password. - Разговорник за ботове и др.![]()