Така мисля и аз, от друга страна тук критикувах Юри за това че прави същото, а да подкрепяме наш проект в който не е достъпен сорса не е правилно.
Така мисля и аз, от друга страна тук критикувах Юри за това че прави същото, а да подкрепяме наш проект в който не е достъпен сорса не е правилно.
Това беше първото което пробвах - не работи! При стартиране се оплаква:
"oscam-1.208121-i686-linux-gnu: /lib/libcrypto.so.1.0.0: no version information available (required by oscam-1.208121-i686-linux-gnu)"
За това бях принуден да компилирам библиотеката, но уви без особен успех - получавам същото съобщение за грешка.
Ето още една причина да имаш source така си компилираш на твоята система и така не си зависим от чуждите системи на които е компилирано.
Отново апелирам към blagynchy да добави сорса, или поне да обясни защо не иска да го направи.
Нямам в предвид да използва git или svn, а просто да направи архив да го качи тук, за да може всеки да компилира на своят компютър за каквато платформа е нужно, а разбиращите да обменят идеи тук във форума.
Днес към обяд ме стигнаха проклетите ВИ клетви и вече линукс нема- скапа ми се имиджа .. FATAL: INT 18 Boot Failure
След четене в нета некакви умници написали направете chkdsk после.. дяла активен и рестарт, ама не bootmgn is missing...
до 4 часа го мъчих пробвах го с paragon hdd manager но след нялколко опита за съживяване на партишъна ми показва missing operating system
имиджа е 15-20гб ако някой МУ се ще да каже как да го оправа дори само и да трябва да инсталирам друго убунту само файловете да върна...
като за капак и файловете от картата на рутера и те се скапаха
хайде сега радвайте са!![]()
Никой не се радва, но ако беше ти качен сорса тук или някъде, сега щеше да ти е по лесно. Ако не си сринал файловата система, пробвай да маунтеш дяла през лайв цд или др линукс и да си изкопираш файловете.
Колега blagynchy на колко години си?
Без да те обиждам,но това ми прилича на писание на малко дете:
Днес към обяд ме стигнаха проклетите ВИ клетви и вече линукс нема- скапа ми се имиджа .. FATAL: INT 18 Boot Failure
След четене в нета некакви умници написали направете chkdsk после.. дяла активен и рестарт, ама не bootmgn is missing...
до 4 часа го мъчих пробвах го с paragon hdd manager но след нялколко опита за съживяване на партишъна ми показва missing operating system
имиджа е 15-20гб ако някой МУ се ще да каже как да го оправа дори само и да трябва да инсталирам друго убунту само файловете да върна...
като за капак и файловете от картата на рутера и те се скапаха
хайде сега радвайте са!![]()
На мен също ми изглеждат странни, последните постове на колегата.
Излиза че ние го взимаме на сериозно колегата и уважаваме работата му, а той не ни приема на сериозно. Замислям се дали да заключа темата, ако наистина е така и ако не добави тук някакъв source code, защото усещам някакъв егоизъм от негова страна, дано да греша.
Негово право е да реши дали да публикува кода, както и нашо право е да не му обръщаме внимание ако се окаже несериозен. Предложих му помощ, той не се обажда! Както казват старите хора: "Насила хубост не става"
Негово право е ако е писал всичко от нулата. При положение, че по-голямата част от кода му е взаимстван от oscam трябва да се съобрази с техният лиценз, така че ако уважава труда на хората от оскам и по специално на колегата gfto който написа модула за булкрипт трябва да го направи. Според мен жалко за хубавата идея на това което е направил колегата, защото той я побългари веднага.