Здравейте, чудих се дали да пускам нова тема, но като не намерих връзка с някоя от съществуващите пуснах рази. Каква е целта на занятието? Много хора биха ми казали: В1 е бита карта, да обаче тя е пътя към в2. Реших да направя няколко примера като сетна няколко ключа и после пусна към картата един и същ ЕЦМ (естествено след пълен цикъл на инициализация - всички команди които пуска и оскама), после от известна кодова дума сметнах сесийните ключове. В прикачените файлове се вижда разлика само при 0-ва стойност (може и аз да съм объркал нещо командите), сигурно ще направя още една група проби. Идеята: да се намери връзка между ключа който се установява в началото на инициализация на картата и сесийния ключ!
2-та файла са през различен период от време и са минали ЕММ-та. От първия пример като пуснах ЕЦМ-а по късно, картата не ми го декриптира а и отговора и беше: 6х хх
Допълнено: по -нататък ще пробвам с ключ 1 после с 2 и задължително пак с 0, но това е свързано с ваденето на картата от оскама и съответно прекъсване на юзърите. А и последно да питам: Дали някой знае начин ръчно да пратя ЕЦМ към оскама и той да ми отговори?

. А и последно да питам: Дали някой знае начин ръчно да пратя ЕЦМ към оскама и той да ми отговори?
Reply With Quote