Тя v2 oтдавна си грее,ама никой не казва как и защо.Но едва ли е вярно ,че трябват скъпи устройства,тогава едва ли щеше да достига до нас нещо.Абе някой който знае езици да пита братята руснаци и братята сърби как става номера.
Тя v2 oтдавна си грее,ама никой не казва как и защо.Но едва ли е вярно ,че трябват скъпи устройства,тогава едва ли щеше да достига до нас нещо.Абе някой който знае езици да пита братята руснаци и братята сърби как става номера.
Колега с пари или без пари няма нищо публично, има гугъл преводач, ти защо не ги питаш за да опровергаеш това. То така от страни всеки знае.
Вер 1 ще я има още няколко години, според мен няма нужда от драми. Вер 2 дали ще стане публична, отговора е ще стане когато е технически възможно да се извличат нужните ключове без да се манипулират физически приемниците. В момента не е възможно и не е ясно кога ще стане, точка по този въпрос.
Боби , не ме разбра правилно.Вече триябва да се пусне нова тема
Bulcrypt V2 support submited to OSCAM
Така го беше написал, че изобщо не се разбираше какво имаш в предвид.
Както и да е отделих някои от постовете и новата тема е факт http://www.satsupreme.com/showthread...Bulcrypt-ver-2
Re: Идва края за v1
Ето защо са пуснали `Гратиса` отново..
Веско.., знам въпреки, че го плащаш ти липсва hd пакета(и при мен е така..).. Него гратис(В МОМЕНТА..) не го дават..
Ако бъркам, моля някой да ме поправи..?!