,,ketu kini linja falas,,![]()
,,ketu kini linja falas,,![]()
,,ketu kini linja newcamd falas,,
DIGITAL+
ART
CYFRA+
SRG SWISS
BIS TV
JSC SPORTS
NOVA
SKY DEU
PORT : 3015 TIVUSAT
CANALSAT
SKY ITALIA
SKY DEU NDS
JSC SPORTS
Pershendetje te ghithve,Sonte Starto Bundesliga gjermane dhe Ligue 1 Franceze ,,ku do kemi ndeshjen kryesore te fillimit Bajernin dhe PSG ....do kemi ndonje linje sonte per keto ndeshje a jo,,,,fillojn ne ora 20 e 3 min,pershendetje dhe mbremje te bukure
ketu keni linja falas
Aman ça i publikoni këto linja publike/promocionale se janë krejt kot. Unë besoj se nëse nuk është ndonjë linjë e qendrueshme nga një server "Jo Promocional", nuk duhet të jetë këtu, këto linja gjenden kudo nepër internet dhe nuk duhen asgjë, perveç se të stresojnë dhe të çojnë "drejt vetëvrasjes" nga stresi.![]()
mire eke obenoo...nese ke ndonje linje te qendrueshme na dergon,,po presim
Unë nuk kam, por kush të ketë (ose edhe nëse më bjen në dorë ndonjë gjë mua), besoj se ja vlen të postohet këtu, vetëm nëse është diçka e mirë.
jam shume dakord me ty obenoo...kisha ndermet te diskutoj per kete ceshtje po ma more radhen ti dhe bere shume mire qe e hape kete bisede...sepse ne kete forum pervec se ne seksionin shqip nuk shikoj keshtu gjerash, po... dua ti falenderoj ata persona qe thone se kane linja falas, por ata nuk i kane mare nga interneti, perkundrazi i kane linjat e tyre dhe ate qe thone ata e bejne(e mbajne fjalen)...! tani sa i perket ketyre linjave ketu une them dhe mendoj se jane vetem nje zhgenjim i madh per te gjithe antaret e forumit apo seksionit shqip.. keshtu gjerash cdonjeri nga ne mund ti gjeje dhe ti publikoje dhe jo vetem kaq por edhe me mire!!!
,,ketu kini c-line,,
,c-line jsc sport,