linja falas per te gjithe antaret cccam full vetem ne pm
linja falas per te gjithe antaret cccam full vetem ne pm
nderoni portin nga 2000 ne 5000
pasi nuk kam mundesi ti pergjigjem tegjitheve ne pm po ju dergoj ketu cccam full
pershendetje doja nje free cccam server, kushmun te me ndihmoje ?
cuna linjat u aktivizuan
do ju lutesh mos postoni ketu /////////////kur do aktivizohe apo gjera te tjera
une e kuptoj kush ka shtypur yllin me 6 cepa dhe do ja aktivizoj linjen porsa te hy ne net
faleminderit
fakti qe i kerkon antareve rritjen tende te reputacjonit me pahir nuk eshte e ndaluar, por nuk eshte inteligjente ajo qe ben sepse ne fund te fundit per çfare do te hyje ne pune?
te gjithe e dine se reputacjonin e ke "fals" pra asistence teknike ose ndihme antareve me guida je zero.
nese mendon po ashtu se reputacjoni i larte nenkupton ndonje rritje ne status je po ashtu jashte shinash.
un ne vendin tend do beja mire e do e hidhja ne det se kush te nderon me te vertete ta klikon yllin pa ja kerkuar fare!
menyra jote eshte si pune mercenarizmi, megjithate je i lire ta perdoresh reputacjonin tend ne menyren si e mendon ti me te volitshme.
çmimin do ta paguash gjithmone ti, ne te mire apo ne te keq.
un nderhyra vetem per te te thene se nese ke mesazhe per temen postoji te tjerat jashte teme thuaja ne privat te interesuarve jo me jashte teme ketu.
Qe ta perforcoj mendimin e Fikut....Ne ktu jemi per te ndihmu njeri-tjetrin,jo me u bo te famshem se po hedhim nje server per te fitu pike...Kush ka info ti bej Share pa hile
....ps..kerkoj falje per nderhyrjen.
Ej ju nuk e kini kuptuar pse e bera kete por mos u merzitni se nuk do ze vendin tuaj DHE NUK KAM NEVOJE AS PER FAME DE AS PER ATO SHKELJET E YLLIT
Por kete e bera qe te di kujt ti aktivizoj linjen dhe qe mos i mari te gjitha linjat nje njeri
![]()
,,,,free cccam,,,
,,,,free cccam,,,