pershendetje quna kush nga ju eshte human te me dergoj ndonje linj te mire ne pm sa per ndeshjen e sodit qe fillon nga ora 18:00 ..bacelona - arl madrid .. se nuk po mund ta shikoj ju kisha dit shum per nder falemderit shum
pershendetje quna kush nga ju eshte human te me dergoj ndonje linj te mire ne pm sa per ndeshjen e sodit qe fillon nga ora 18:00 ..bacelona - arl madrid .. se nuk po mund ta shikoj ju kisha dit shum per nder falemderit shum
,,,free cccam,,,
po marr nje shembull
hasani fal linja dhe shkruan ketu
"kam linja falas, me kontaktoni"
ju duhet ti shkruani ne privat atij "dua linje"
ose "o hasan linja jote ngeli duke ngec gjith kohes"
ose "o hasan ti thoje fal linja, pse do me i shit tashi?"
ose "o hasan flm per linjen "
ose "o hasan me jep dhe i tjeter etj etj etj"
ça taksirati kemi ne bashke me gjithe te tjeret tju lexojme juve mesazhet personale qe duhet ti benit ne privat???
nese ju me deshiren tuaj thyeni rregulloren vazhdimisht edhe pse perdite mbetem duke paralajmeruar, nuk i permbaheni temes dhe shkruani mesazhe qe nuk kane lidhje me temen si pergjigje, chat apo spam e plehra te tjera do marin penalizime pasi te paralajmerosh vazhdimisht duket sikur tallni .... me ne.
per biseda personale perdorni mesazhet private!
,,,free cccam,,,
Linja Te DigitAlb HD "FALAS"
Ju lutem pyetjet ti shtroni ne PM
Sdo humbe kohe per pergjigje te kota nese nuk shkruani ne PM
Per shkak se forumi sna e lejon te postojm sa ne duam me duhet tju informoi se menyra me e mire do ishte te dergoni e-mail ne PM apo dhe kontakt direkt ne skype, se di se a me lejohet por une po e shkruaj pastaj nese jame ne kundershtim me rregulloren e forumit le te editoj ndonjeri nga Adm.
skype -------
kush ka Digitalb Hd full qe hap te gjitha kanalet jo nje pjese qe ju hapen te gjitheve un kam linje sky italia + ppv Digital + HD dhe canal france ne lokal.Te me dergoje ne pm linjen
Linja qe i hap Digitalbin HD jo full un jam duke i shiqu
,,,free cccam,,,
,,,free cccam,,,