Generator i ri per c linje falas 2 servera.
Generator i ri per c linje falas 2 servera.
Provoni apo hapet digitalbi me keto linja dhe me thoni a hapet.New Text Document (2).txt
Thjeshta pyeta per arsye se nuk kisha mundsi me provu , nese ki mundsi provoje edhe pergjigju nese jo mos fol kot se koti, i hudha keto linja sepse pash nje foto nga takimi fiorentina-roma ishte hapur me ccam server SS2 HD , as nuk jam ketu per te i keqinformu as nuk jam ketu per naj qellim te keq, jam ketu thjesht per shkak te disa anetareve qe une i njof dhe kerkoj ndihm kohe pas kohe kur kam nevoj por edhe mundohna me jap kontributim tim me aq sa di , me kete reagim po dal jashte rregullave por nuk mundem pa u sqaru me ty Jakub dhe Osman Taka.
me sa po shoh ti spaske njohuri fare rreth dga ! ore cun nuk ka shanse te hepet me cccam dga e vetmja menyr eshte me mgcamd te modifikum ,, un kam server vet
dhe i kam te gjitha kartat e dga po hapet na nje her sic po thu ti ss2 hd apo ndonje kanal tjeter po kjo sdo te thote qe e hap serveri besoj se u morem vesh !
jakub vella nese ke dga hd me co nje linje per tokesor vec me e provu mo bish
ma gjeni ndonje linje falas per pak kohe o patriote..sapo me mbaroj abonimi dhe nuk kam me se te shoh asgje tashme..
a ka ndokush nje linje per sky te gjermanis
LINJE PER DREAMBOX TEST 24H ADD [email protected]![]()
ss6 hd hapet lire shikoni sport