Nese ka ndonje qe don ndrim te iptv s kam mbi 300 programe po ndrim me programet tona !! dhe qe punojn mir ??
Nese ka ndonje qe don ndrim te iptv s kam mbi 300 programe po ndrim me programet tona !! dhe qe punojn mir ??
Linjë test për 5 ditë. Kam vetëm NJË. Kontakt në PM.
Pershendetje djema pasi po afrohemi drejt derbit te se shtunes 18:00 El Clasico , desha tju pyes ndonjeri kush ka mudnesi te me dergoj ndonje linj sa per ndeshjes se nuk kam ku ta shikoj kush posedon nje te till do ja dija shum per nder te me dergonte ne PM ju falimderit ...
per real - barcelona keto kanale e japin falas ndeshjen
Code:-ERI TV2 (T.B.C) -Arabsat 30.5°E -12730 V 2589 -Duhok TV -NSS 57°E -11188 V 1774 Rah-e-Farda TV -Turksat 42°E -12447 H 2400 -FTA *Stan Sport -Intelsat 68.5°E -11014 V 3750 -Biss
falas po ashtu vetem per ata qe kane televizor 4K!!! tek movistar astra 19°E sigurisht edhe dekoderin 4K si psh VU+ Solo4k
Code:tek kjo frekuence 11406 V DVB-S2/8PSK HEVC 22000 2/3 M+ UHD
fiku desha te te pyes ,si po te punon sot beIN Sports 1 i frances,,,,,pasi po ka shume ngecje qe nga mengjesi,nese mundesh tregom,apo kini problem sot me kete kanal
Pershendetje, kush me ndihmon me ndonje linje te shkruaj ne pm.
Përshëndetje. A mund të më ndihmoni me ndonjë link për digitalb .
Faleminderit.
pershendetje a mund te ma dergonje nje linje veq per sot se me paska skaduar dje flm
Free c line 72 h