Сървърът е на Убунту
При интерес, размяна на лични съобщения!!!
Сървърът е на Убунту
При интерес, размяна на лични съобщения!!!
Нямаш място за съобщения .
- zlatev88 has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
Моля упоменавайте и каква е скороста на интернета Ви най-вече ъплоуд скороста и дали имате ограничения по connections, защото това е основното за стабилна кеш размяна.
Как може да се разбере на 100% дали доставчика налага ограничения по конекции ?
Извън темата - защо като постна нещо през tapatalk излизат само няколко символа ? Идея ?
Виждал съм доставчици които го споменават в офертите си. Като цяло може да се разбере от сийд на торент който го търсят много хора, ако се забележи че връзките са права линия като брой и са дакажем около 1000 значи ограничението е факт. Знам че adsl в България са с такова. На едни им бях клиент и се оказа че имат в сайта им пише това.
Няма ограничения за броя включени компютри, но за постигане на оптимални резултати не се препоръчва включването на повече от 2 до 3. За по-голям брой изберете БИЗНЕС пакет
Този сайт също е полезен макар и не на 100% http://broadband.mpi-sws.org/transparency/
Относно тапаталк поне при мен не миработи добре с кирилица с латиница няма проблем.