Originally Posted by Doog Përshëndetje Jam Andi Nga PG jetoj në Greqi ju uroj të gjithë antarëve të forumit gjthë të mirat Klb. Mire se erdhe
Originally Posted by Doog Përshëndetje Jam Andi Nga PG jetoj në Greqi ju uroj të gjithë antarëve të forumit gjthë të mirat Klb. Pershendetje
Pershendetje te gjithve
Prsh dhe mire se ri vjen Originally Posted by xhai Pershendetje te gjithve
Originally Posted by xhai Pershendetje te gjithve Mire se erdhe
mire se vjen!
Originally Posted by xhai Pershendetje te gjithve mire se erdhe !
Originally Posted by xhai Pershendetje te gjithve Mire se vjen
Originally Posted by xhai Pershendetje te gjithve Mire se erdhe.
Originally Posted by Agri Pershendes te gjithë ne këtë forum Originally Posted by shqip pershendetje te gjithve dhe respekt per ata veqanerisht qe kontribojn ne ket forum shqiptar. Originally Posted by jack1977 Pershendetje te gjitheve nga shkodra Originally Posted by altinneron pershendet ja antar ri Originally Posted by meti22 Përshëndetje anëtar te respektuar unë jam meti nga Kosova. Kaloni Bukur Originally Posted by josifp Përshëndetje.Jam josifp jetoj në Tiranë dhe i uroj të gjithë antarëve të forumit gjthë të mirat. Originally Posted by Doog Përshëndetje Jam Andi Nga PG jetoj në Greqi ju uroj të gjithë antarëve të forumit gjthë të mirat Klb. Originally Posted by xhai Pershendetje te gjithve Mire se vini cuna dhe kalofshi mire ketu ne forum
Forum Rules