Me IPTV nuk hapet asnje nga kanalet e dixhitalbit pervec Topchenell, Klan e disa kanale te tjera qe jane fre, si kopliktv Jugtv vizionplus e disa te tjera, por me keto iptv hapen shume kanale te mire si ESPNDeporte, FOXBrazil FOXdeporte GOLtv, canal+futbollspanja e shume te tjera qe jane te kriptuara te shteteve te ndrushme, te gjitha keto duan internet dhe imazhet duhet te kene te instaluar plugin si IPTV-Lista-apdejt, IPTVPlyear ose TSMedia qe ne dreambox 800 ne imazhin OpenPli instalohet manualisht, ju pershendes.
a kan cilesi figure (kualitet) kto kanalet shqip qe i keni cek qe jon ne iptv
digitalb funksionon dhe ne ..... iptv... une personalisht kam reth 3 vjet qe jetoj ne usa dhe digitalbin e shoh te gjithin biles dhe ne hd cilesia eshte pothuajse e njellojte me satelitin qe te shohesh kanalet e digitalb nepermjet sistemit iptv ne shqiperi me duket pak e pamundur me ate internet qe eshte aty klm cuna
si eshte e mundur te shikohen kanalet e digitalb ne iptv mundet ndonjeri te shpjegoje proceduren?
po tamo eshte pak e kripur por kur jeton ne nje vend qe nuk mund te shohesh kanalet shqiptare edhe mund ta blesh ske cben .. ...... DONI 1981 nuk eshte cudi pse habitesh qe digtalb punon ne iptv.. eshte njelloj si ti te hedhesh nje video ne fb . pra me pak fjale quhet stream por e thashe dhe me lart sistemin iptv e perdorin vendet qe nuk kane mundesi te vendosin antene satelitore apo koha e keqe me bore 'apo largesia etj etj . por ne shqiperi apo dhe ne europe nuk eshte enevojshme te perdoresh keto lloj gjerash klm
Me sa di une kane filluar te ndertohen servera per IPTV por jane pak te kripur
mendoj se si ne shqiperi si ne kosove nuk besoj qe ka me pas sukse duke e ditur shpejtsin e rrjetit qe kemi une kam provu qe dy dite dhe mendimi im eshte qe nuk ja vlen mu mirr me te