pr ,cccam free si ka mundesi ta ngri figuren shum gjat,ka ndonje opsion apo kshu jan free serverat,flm
mirmbrema djema
Ndoshta jam ne temen e gabuar.....por kisha nje pytje
Pse nuk flitet fare per mikroboksin...apo duhet hapur teme te re...klm
pershendetje miqe,a munde te me thot dikush nga jukushe e ka provuar se ka probleme interneti i kompanis abisinet me c line pra me cccam?i punon?se shume kame lexuar qe ankohen me linjat e internetit.ta mar linjen e abisinetit apo jo.pres nje pergjigje nga ju.faleminderit.
Me shume jane ankuar ato tek abcomit dhe albtelekomit por sipas mendimit tim dhe ato skan se pse kurse persa i perket abissnetit qe e kam dhe vete mere pa problem.Kam 7 vjet me abissnet dhe skam pasur kurr probleme...Plus tani abissnet ka cmime shume te leverdishme qe te tjeret nuk i kane...19 mij leke ne muaj me shpejtesi interneti 6mb(qe shkon deri ne 7)
Pershendetje desha tju pys a ja vlen te krijoj nje server per cardsharing si fillim deshta te ble karten e tring dhe te shkembej me karta tjera qfar me propozoni ju, Mendoj ti kem perafersisht 40-50 klient a perballon kta klienta nje server ne draembox apo duhet te behet me ubunte dhe qfar performanca jan minimal apo te mira per ni server ne ubunte ,sa preferohet shpejtsi internet pres medinimin tuaj
Per ip statike e di kam shikuar te isp po shpejtësia sa duhet te jet e interneti qe mos te ket freez te kanalav tek klientet, te gatshem i kam 20 klient perafersisht po me parashikmet qe kam pritet te behen dej ne 40-50 edhe une e kam ndermed ta ble karten e tring local edhe ta shkembej me karta tjera si digitalb sky uk sky it sky de etj a mundem kshtu ?