beka20 >>> Flm per info!
Por si eshte pune me Tring Tokesor, a e din kush? A eshte me Pairing, a ka mundesi me pas me cardsharing?
beka20 >>> Flm per info!
Por si eshte pune me Tring Tokesor, a e din kush? A eshte me Pairing, a ka mundesi me pas me cardsharing?
quet n line plako
me sa di un te gjith aparatet qe shesin firmat aktuale ne shqiperi dmth tring dhe digitalb nuk mund te bejne sharing dhe nuk mund te nderhysh ne to si per shembull ne box multimedia qe nuk jane te firmave te lartpermendura.
Pershendetje te gjitheve,
Nje pyetje: cili eshte ndryshimi mes nje abonimi me 2 cline me nje me 3 cline??
Ka abonime dhe me shume linja nga 5-10 c line...nuk ka asnje ndryshim,varet sa karta ka nje c line,dmth cfare paketash mbulon ajo,ka servera qe ndajne paketat ne disa cline, ndodh qe nje cline te mos punoje futet ne pune tjetra...ka me shume siguri ne shikimin e paketave,po ka raste qe shume cline vonojne hapjen e kanaleve te ndryshme,nje cline e plote me te gjitha paketat do ishte shume e mire,nese sdo kishte shkeputje...
Pershendetje cuna kam nje linje qe fillon me CWS= IP user pas des key e cila me sa kuptoj une eshte mgcamd jam munduar por nuk e aktivizoj dot nuk cfare duhet te bej duhet ta vendos newcamd.list apo tek camd.list dhe tek mgcamd config si ta configuroj
a munded dikush me tregu se si muj me shiki kanalet e dremboxit ne pc ? duke lidhur me ipt e dreamboxit cilat programe me duhet ?
A ka mundesi mem tregu si muj me gjet c- line free per Cccam ose me ma dergu ne pm ??