Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 52 of 101 FirstFirst ... 22742475051525354576277 ... LastLast
Results 511 to 520 of 1001

Thread: Diskutime te pergjithshme mbi CardSharing

Senior Member
    Uploads
    6

Re: Diskutime te pergjithshme mbi CardSharing

pershendetje a egziston mundesia nga \Dreambox 800 hd te bejme server shperndarje te kanaleve a ka dikush qe me ndihmon

psh un kam arritur me ksi linku me i marr kanale dhe me i shpernda hxxp://192.168.x.x:xxxx/1:0:1:85C:5014:16E:A00000:0:0:0: mirepo mundem me shpernda vetem programet qe jane ne te njejten frekuence a ka variant tjeter

2. Advertise Here
    Contributing Member Ghostenigma's Avatar
    Uploads
    36

O cuna po pergjigjja per digitalbin ekziston qe nga fillimi i 2012 ne nje forum tjeter.Si ide eshte dhene.

Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by fisipro View Post
    pershendetje a egziston mundesia nga \Dreambox 800 hd te bejme server shperndarje te kanaleve a ka dikush qe me ndihmon

psh un kam arritur me ksi linku me i marr kanale dhe me i shpernda hxxp://192.168.x.x:xxxx/1:0:1:85C:5014:16E:A00000:0:0:0: mirepo mundem me shpernda vetem programet qe jane ne te njejten frekuence a ka variant tjeter
    Kjo qe po thua ti funksionon me cabel fiber edhe nuk ka nevoj per saq vetem reserveri me sa e di une, pse provoje ndoshta ia arrin qellimit mjafton ti besh sharing supersportav edhe une i pari do jeme qe do te abonoj tek ti.

Member
    Uploads
    1

Nje gje po ju them ne si Shqiptare jemi shume larg ketyre gjerave zbulimeve etj etj. Une thjesht jam i intersuar per te bere abonim nuk me interson shitja e tyre apo sharing , po shof qe shume thojn e kam abonimin na thuani ta bejme edhe ne.

New Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by johan_s View Post
    Eshte e vertet kjo?! Askujt nuk i bejn keto dy kanale pa e pas HDD? A eshte kjo e vetmja zgjidhje?
    Klan Kosova ben pa problem.
    shoku une e kisha provuar kur ato hapeshin me cs para 1 viti dhe me kete menyre me punuan perfekt kete problem e kane pothuajse te gjithe aparatat open source me nje spiderbox qe kisha nuk e kisha kete problem

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by nagraman View Post
    po veq ti mendone se nuke mundemi me hape ne jo shokut do ta publikoje une kismet me pase krejte shqipet mos haroni une edhe ti mbaje mshefur fute ne jastak

mos u lodh o zoteri..shqiptaret jane xheloze dhe pareli..nese ne mes eshte paraja as gjynahet nuk ti japin pa para..nese nuk eshte ne mes paraja nga inati nuk te japin as gjynahet..keshtu e kemi..nuk themi kot '' le te plase komshija nga inati ''..

para dy vjetesh kam kerkuar neper shqiptare ndonje qe shet cline te mira dhe me beso asnjeri nuk me dha nje informacion te sakte..pjesa dermuese tentonin te me shisnin dyfish clinet e blera nga te tjere..pra une dilja dore e dyte..me ne fund me ndihmoj nje arab dhe vitin e pare ma dha falas e vitin e dyte me 25 euro..po te ishte per shqiptaret une do vazhdoja te rripesha nga digjitalbi..

ti nese ja arrin ta thyesh apo te mesosh kush e ka thyer dhe ta besh publike ketu do beheshe shqiptari i pare qe ndihmon te tjeret..deri me sot vetem fjale kemi..dhe me shume genjeshtra..

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by lumnjani View Post
    mos u lodh o zoteri..shqiptaret jane xheloze dhe pareli..nese ne mes eshte paraja as gjynahet nuk ti japin pa para..nese nuk eshte ne mes paraja nga inati nuk te japin as gjynahet..keshtu e kemi..nuk themi kot '' le te plase komshija nga inati ''..

para dy vjetesh kam kerkuar neper shqiptare ndonje qe shet cline te mira dhe me beso asnjeri nuk me dha nje informacion te sakte..pjesa dermuese tentonin te me shisnin dyfish clinet e blera nga te tjere..pra une dilja dore e dyte..me ne fund me ndihmoj nje arab dhe vitin e pare ma dha falas e vitin e dyte me 25 euro..po te ishte per shqiptaret une do vazhdoja te rripesha nga digjitalbi..

ti nese ja arrin ta thyesh apo te mesosh kush e ka thyer dhe ta besh publike ketu do beheshe shqiptari i pare qe ndihmon te tjeret..deri me sot vetem fjale kemi..dhe me shume genjeshtra..
    fiks fare lumjano........pikes i ke ra............

VIP Member Mr-Bledi's Avatar
    Uploads
    12

Quote Originally Posted by fisipro View Post

pershendetje fisi pro, a nuk ishe ti ai qe e publikove ate linkun per IPTV tring + digitalb qe punonin, ne mos gabofsha? Tani pyet kete? me fal nqs ka ndonje keqkuptim

Senior Member
    Uploads
    6

Quote Originally Posted by Mr-Bledi View Post
    pershendetje fisi pro, a nuk ishe ti ai qe e publikove ate linkun per IPTV tring + digitalb qe punonin, ne mos gabofsha? Tani pyet kete? me fal nqs ka ndonje keqkuptim
    po isha por ajo eshte procedur tjeter,, kurse per kete qe pyes eshte procedur tjeter keshtuqe proceduren e pare e di por ket te dyten nuk e di dhe desha me e dit dhe me i shtu ala programe ne list a po me kupton tung per te miren e shoqeris ne kete forum

Banned
    Uploads
    0

Fisi,

Mire e ke filluar por DM e ka vetem si logjik me shum se sa perdorim pasiqe per shperndarjen e shume linkave te tyre te kerkohet nje traffic i madh gjithashtu nje SUPER POWER PROCCESSOR gje qe nuk e ben as rrjeti yne shtepiak as recieveri ajo thjesht eshte qe ti ndihmosh nje aparati tjeter ne shtepi.
    Sa i perket asaj qe je duke bere ne kete menyre behet IPtv me aparate tjera si MOTAMA etc gje qe eshte nje kosto e madhe dhe tfillosh te besh IPTV, future of TV telecommunication through Internet Protocol,

shnet

Advertise Here