E ke provuar me njė server tjetėr?
E ke provuar me njė server tjetėr?
Epo VideoGuard(qė pėrdor Sky) ėshtė njė ndėr sistemet qė kanė shkėmbim mė tė lartė tė dhėnash. Dmth i ndėrrojnė mė shpesh kodet. Mbase ke ndonjė vonesė nga interneti, dmth ke pingun e lartė, ose ke ndonjė shkėputje tė herė pas hershme tė internetit dhe/ose vonesė...etj etj. Nga eksperienca ime, di se, nė sky duhet njė linjė shumė e mirė qė tė mos ketė ngrirje, dhe njė internet disi stabėl dhe me ping tė ulėt.
pingu eshte shume i ulet por eshte kjo qe thua ti. Gjithashtu dhe internetin e kam shume te mire.Por kodet qe kane serverat ndonjehere nuk perputhen me kodin qe kerkon sateliti dhe ndodh ngrirja deri ne nje moment kur kerkohen serisht kode dhe ata perputhen me kodin e njeri-tjetrit
nuk e kuptova qarte nese ke pingun me vonese 300ms apo linjen nga serveri
por ciladoqofte nga te dyja, vonesa qe ti ke 300ms eshte teper e larte per paketen super te ndjeshme sky it 09cd.
duhet te qendrosh poshte 200ms nga serveri dhe te jesh vet rrotull 60ms me isp tende nese do cilesi per sky it. te tjerat jane humbje kohe.
kalo mire
Desha te pyes nese dikush ka njohuri per nje Dekoder Megasat HD800, a funksionon me cccam apo mgcam,
kam lexuar ne nje forum gjerman se funksionon me cccam
Ju Faleminderit
Features:
+ NewCamd Server & Client
+ Cccam Homeserver Inside
+ CCcam Support ( "9999" Enable / Disable )
+ DynDNS Support
+ MultiCAS inkl. KeyEditor ( "0000"Enable / Disable )
+ TS/MPG Aufnahmeoption
[Support] Megasat HD800 - V2.07B3 Multicas Cccam Media - 07.01.11 Released!
kush ka info per sky it hd
gjate ndeshjes gjermani - france sky sport 1 hd ishte haper por vetem ky kanal.
pershendetje te gjitheve.para pak ditesh ketu u shtrua tema e uphops per cardsharing ku me e mira ishte uphops1,po kjo tjetra mbas uphopsit qe thote p.sh. uphops1 dhe maxdown 6 ose maxdown 0 ose maxdown 5, c'fare eshte ky maxdown? c'fare pershkruan?dhe kush eshte me i mire p.sh. 0,5, apo6 sic e jep kur testojm linjat.flm.