Kanalet e dixhitalbit nga data 14 deri sot ne kete ore jane ok te gjitha ne HD, ndersa kanalet sportive ne HD nuk po me hapet asnje nga data 14, ju pershendes, Tung:
Kanalet e dixhitalbit nga data 14 deri sot ne kete ore jane ok te gjitha ne HD, ndersa kanalet sportive ne HD nuk po me hapet asnje nga data 14, ju pershendes, Tung:
o digitalbi e ka jek paringin krejt
E mira do ishte ta hiqnin pergjithmon![]()
Nuk ma merr mendja se do ta heqin, kanė bėrė gjithė atė investim teknologjik pėr atė karakteristikė (tė padrejtė, sepse unė fundja kam tė drejtė tė bėj njė abonim dhe ti shoh ato kanale me ēfarė aprati tė dua, vetėm nė rastin kur ata e japin falas apratin, por mėqe nuk e japin falas... ta merr mendja), dhe pra, nuk mendoj aspak se do ta heqin. Thjeshtė ėshtė njė "lapsus" festash!!, na kap gjithnjė ne shqiptarėve. :D
Pershendetje,desha tju bej nje pyetje shpresoj te jem ne temen e duhur,nje miku im mori nje aparat dhe nje linje nga shqiperia per te pare ne itali,atje nuk i hapet asnje kanal me pagese,linjen e ka ne pune mos ndoshta do ndonje configurim modemi apo do I.P e duhur se ketu ja configuruan automatike.Faleminderit
mos janė portat e bllokuara nga ISP. Zakonisht linjat shihen edhe nga aparati nėse janė aktive, pra, qė do tė thotė edhe se interneti mund tė jetė ose mund tė mos jetė i konfiguruar mirė.
Shoku un nuk kam nevoje te kontaktoj njeri; lexo mire cfare kam thene;(Keto dite me kan kontatuar shum persona qe jan mashtruar nga xoinet per digitalb hd.)
Shkruaj ketu sepse me kan kontaktuar persona te ketij forumi qe kan ngrene karremin e xoinet.
Sa per sqarim: nga data 17/06/2014 e deri sot xoinet nuk disponon Digitalb HD me CCcam,fshihet pas frazes per arsye sigurie.
Arsye sigurie test linje me cccam???
Per cfare sigurie flasin zoterinjte?,klientet kan emrat e tyre dhe anasjelltas................mund te me shpjegoi njeri arsyen?
kalo mire
Mos u lodhni kot ska me Digitalb HD askush ne bote...