Ka shume me teper se nje deklarim nga persona qe mund te jene gjithcka pervec se mashtrues apo fjale ne ere, anetare te vjeter te forumit dhe serioze. Edhe ne Tirane keshtu flitet. Dikush e ka pare ne funksionim, dikush tjeter e ka patur ne duar, Ylviu vete e ka bere me pare. Keshtu u fol edhe per ODS3000C qe nuk merrte gje dhe cfare ndodhi? Nje dite Ylviu e beri publik ate. E mira do ishte te vazhdonte suportin edhe me vone, por kjo eshte zgjedhja e tij e lire. E njejta gje mund te jete edhe me dt470. Ai ose ata qe e kane nuk e bejne publik per arsyet e tyre. U fol qe e kane bere ne Kosove. Mbase kush ka njohjet e duhura atje mund te na ndihmoje. Nuk e di, por jam i prirur t'u besoj te gjitha lajmeve mbi dt470 dhe Bulsat aqme teper kur jane te mira.
ylvi,po te bashkangjis nje kbn.key per dt470 te edituar nga une!
kontrolloje dhe me thuaj a eshte ne rregull editimi!
ne qofte se nuk eshte i rregullt me thuaj ku eshte gabimi!
dhe me çfare keymaker duhen derguar ne decoder,me 1.9,2.0,apo 2.2?!
un nuk kam mundesi ta testoj,prandaj i lutem kush ka dt470 ta provoi e te na thote!
mos esht edhe kjo puna si te digi tv qe ishte dikur disa me thojshin hapet disa jo i kam provuar disa SW si LAWRENCE e disa tjera qe spo me kujtohet ket moment ,un nuk kam mundur ti hapi as njihere ,e as bulsatit kursesi me ket aparat dt470 e shpresojm si ky shoku ma lart ishalla bëhet
pershendetje.e di qe ka kaluar kohe po mund te me ndihmosh?nuk po arrij ta programoj kete lloj aparati .kablli rs232 qe kam nuk eshte per porten e ketij aparati.perdora nje switch qe e kam blere te tregu elektrik po nuk funksionon.a ka ndonje menyre per ta realizuar clonimin me ate rs232 qe kam?te falenderoj per ndihmen