gezuar festat te gjithe forumit ,doja te dija se ndonje nga ju din se ka firm per dt 470 me emu biss per rai asia e africa?faleminderit.
gezuar festat te gjithe forumit ,doja te dija se ndonje nga ju din se ka firm per dt 470 me emu biss per rai asia e africa?faleminderit.
xdream.shnet BOBI
Gezuar Boby,dhe faleminderit per pergjigjen .Po pate mundesi na eposto 1 firm ose na thuaj ku mund ta gjej dhe cfare siglash ka .faleminderit
http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=25334&page=3
perpara se te besh dowload bej reset total te aparatit(impostazioni di fabrica)pastaj bej karikmin e softit XDREM DT470,PASTAJ KARIKO K?YME KYMAKER.IPOSTAZIONI EMU ON, ECM ON digitalb OK,BISS. OK. per canalet e rai-t do te lesh aparatin per 2 min. ne njerin nga keto kanale qe te azhornohen k?y.nqs, nuk hapen futi ne menyre manuale.shnet nga BOBI
dhe une jam me te njejtin mendim.e provova dhe nuk eshte e vertete qe permban biss ne emu.
ashtu eshte edhe cilesia e figures eshte e keqe me xdream
Perchendetje te gjitheve.Ka ndonje software te ri per dreamax dt 470 ose sat + e vjeter?Ose ato ekzistuesit si funksjonojne dhe ku mund ti gjej sepse nuk kuptoj shume nga keto gjera.Cfare kanalesh mund te hapen tjeter pervec zvicerianeve?
Pres pergjigjen tuaj dhe faleminderit
o Cuna goca e ka hap njeri me ket aparat DT 470 kanalet digital+ (taquilla) tek Astra..se une per vete i kam fut lloj lloj firmwari te mundshem dhe update te gjitha kodeve dhe sme dalin, e ka hap ndonje nga ju ? Falemnderit![]()
CIAO raga mi potete aiutare ?
che firmware devo mettere per vedere rai africa
GRAZIE![]()