MAC Адрес имат ZHD-X00, но не мисля че се използва някъде, той си се изписва и в самия приемник в инфо секцията, но SD приемниците които са с ver.2 карти нямат LAN, така, че за този вариант забравете.
MAC Адрес имат ZHD-X00, но не мисля че се използва някъде, той си се изписва и в самия приемник в инфо секцията, но SD приемниците които са с ver.2 карти нямат LAN, така, че за този вариант забравете.
Айде да ви спестя много мъки!От всички в2 карти,в оборот са само тези,които са зашити за zhd-100!
E,тогава успех на ......авиоотряда!
Дзумба, уважавам те за това което съм чел и е писано от теб тук и на много други места. Пряко и косвено съм ползвал твои материали, благодаря за което, но мисля че в случая не си прав. Имам логове на v2 карта и от sd приемници, така, че zhd-100 не е единствения приемник с v2 карти в оборот, освен ако имаш друга информация и не искаш да я споделиш.
Проблема не е в картата тя е еднаква във всички, 100 тицата е с нормална линукс файлова система докато другите да с тяхна си. Както и той така и аз потвърждавам pairing е еднакъв навсякъде. Това с анализиране на трафика между картата и приемника е все едно да се пробвате да разбиете wpa парола с обикновен компютър - възможно е ама след 100 години. Другото което съм описал как се прави е все едно да пробвате същатата парола но с 10 мощни видео карти там времето намаля до дни. Това с паролата е образно казано но е реално сравнение, аз вече съм писал какво знам по темата надявам се да Ви покаже правилният път които други са намерили http://www.satsupreme.com/showthread...ик
Нещо ми се струва, че изчезнаха постовете на колегите които бяха показали до къде са стигнали. Това някаква цензура ли е или???