Не търсиш правилно.
Не търсиш правилно.
И аз потвърждавам като колегата njor няма как да има цензура тук, при условие че ние тук показахме публично на света как се подкарва вер.1
harvi1024
Напиши в търсачката bulcrypt ver.2 и ще намериш това което търсиш по всяко време.
Единствено цензура тук има за простотията, която цари по другите форуми и ви обещавам, че ще продължава да я има.
Благодаря Колега и ти потвърди същото което твърдя и аз, сега дано да започнат да ми вярват това което пиша от дълго време, че само със сизън няма как да стане.
Според мен това да се разгадае алгоритъма на цяло е мисия невъзможна когато има pair между приемника и картата. Едиственият правилен подход е да се симулира или заобиколи pairing . За пример награ 3 там няма публичен метод с които да се заобикаля pairinga за сега (калкулатор или подобно) а трябва най-малкото дъмп от приемника за да стане номера на дигитал + например. Обвиненията, че булкрипта 2 едва ли не, се подкарвал само със специфичен оскам без интервейций през приемника, са плод на завистта на хората които искат да имат такава карта, но няма как да я получат и се пръскат от яд за това. Следете кога ще може да се подкарва карта на награ 3 без да се имат и ключове от приемника за нея, тогава ще има надежда и за Булсата. Ако искайте ми вярвайте, но запомнете това което съм написал.
Обесни ми защо по фрий сърварите вървят хоби тв хд и пр,защо се разменят свободно.Воден от следните факти:
- в2 се разменя свободно и даже по фрее сървърите го има
-в повечето случаи каналите на поларис се отварят
заявявм ,че има значителен пробив при поларис картите,които са в2.Ако някой се впише във сръбски форум,може и истината да изгрее
Няма какво да ти обяснявам, писал съм ти няколко пъти, пък и тук се коментира кодировката не сървърите. Има хора които са си закупили начина за извъноператорско оборудване и я пускат без пари колкото и да не ти се вярва, за това има и други които решерват закупеното от тях и генерират кеш. Кои твърди че няма начин да се гледа има и ти го виждаш сам. За сърбите незнам, като ти се занимава виж и пиши ако има начин, за да ме опровергаеш, докато не представиш реалните факти как точно се чете, моля те престани с догадките, защото няма голяма полза от тях. Аз имам вер 2 и грубо знам как са я направили и съм писал, така, че като имаш и ти твоя която е обработена по друг начин, тогава писаното от теб ще има тежест.
Не си мисли че сърбите са правени в дупе и ще кажат нещо по различно.
ХД каналите си вървят и на в1 каквото си платиш => това гледаш.
Безплатните сървъри са за да правят клиентела по един или друг начин.
Булсатком Bulcrypt v2 карта HD
oscam да прочетете е необходима помощ
номер на картата: 110x-x-xx-x-xx-x-xx
Не е възможно да я прочетеш за сега, може да стане някога следи темата тук.
Аз отскоро се занимавам с това,което коментирате тука,но мога само да ви кажа,че наистина в2 се упва с оскам безпроблемно,пробвано лично от мен,а колкото до хоби и филм+ hd-тата,вървят безпроблемно и на версия едно,така че,не е нужно да имаш в2,за да ги гледаш.Заргата също шарят версия едно,затова от време на време посочените по горе канали не работят