Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 16 of 100 FirstFirst ... 611141516171821264166 ... LastLast
Results 151 to 160 of 1000

Thread: Keshilla dhe Rekomandime mbi Dekodera te ndryshme chat

VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Uploads
    70

Re: Rekomandime per aparate te ndryshme:

pershendetje, per ata qe kane buxhet te pa mjaftushem, dhe duan nje dekoder qe te jete koherent me kohen, un do ju keshilloja nje Atemio 5200 HD çmimi eshte 100- 120 euro verisioni sat, ka edhe kombo sat dtt.
    eshte dual boot nga fabrika, TitanNit&Enigma2, por mund te programohet ne enigma2 te paster.
    ketu keni nje video
    ketu siti zyrtar
    ketu image enigma2 i paster

2. Advertise Here
    VIP Member mile kristo's Avatar
    Uploads
    268

***useless quote***

po e sakte , vetem se per fillestaret eshte pak e ngaterruar image titan dhe seting do konvertuar nga enigma2 per titan image, si image titan eshte shume i mire dhe i shpejte e kam punuar dhe eshte fantastik jam nji mendje me ty per ata qe skan shum buxhet per kete aparat

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by kapoaug View Post
    Xpeed LX3 eshte super aparat me super parametra. Eshte Origjinal, dhe jo klon. Per momentin kushton nje djall e gjysem, por ti po ke buxhet te mjaftueshem, blije dhe mos u bej pishment. Vu+ eshte kompani Koreane miku im, dhe jo me aksionere keta te Alsatit. Dekoderat e VU+ jane aq te mire sa dhe i klonuan, ngaqe pane depertimin e shpejte dhe te sukseshem qe pati ne treg. Klonet nuk kane asnje problem, pervec atehere kur te qellon me difekt fabrikimi, gje mund te ndodhi edhe tek nje origjinal. Kete ta them nga eksperienca personale. Kurse per sa i perket asaj ngecjes se figures ne ato momentet kulminante qe thua ti, dy jane arsyet. Internet jo cilesor, dhe ketu ne shqiperi ky lloj sherbimi eshte, dhe e dyta eshte Pay Serveri ku ti je abonuar, qe ndoshta nuk e ka dhe aq cilesor sherbimin e tij. Me kete dua te them qe nuk eshte problem i dekoderit qofte ky me parametra te larte apo te ulet.. Klm.
    ma prishe mendjen..duket se barra anon nga ky gjermani..gjerman ma..per 120-15 euro ndryshim valla ka mbete me ble gjermanin..

sa per ngecjen..interneti asnjehere nuk me bie poshte 8mb..une nuk jetoj ne shqiperi dhe e di se interneti atje nuk eshte cilesor..sa i perket serverit bej nje cudi pasi nese shoh kanale te sky england ne 28 grade ngecja eshte shume me e rralle se satelitet e tjere..ndoshta e ka fajin serveri por ndoshta e ka edhe aparati im momental spiderbox 9000hd..nuk e di cte them..

sa per partnershipin mos u cudit..pronari i alsatit ka fituar qindra mijera pound ne kete biznes..eshte arrestuar nga autoritetet londineze ,i eshte konfiskuar malli e ai prap po me kete biznes merret..shihe personin ne faqen zyrtare te vu+..eshte shqiptar ..gjithsesi bravo i qofte..

Moderator kapoaug's Avatar
    Uploads
    18

***useless quote***

[QUOTE=sa per ngecjen..interneti asnjehere nuk me bie poshte 8mb..une nuk jetoj ne shqiperi dhe e di se interneti atje nuk eshte cilesor..sa i perket serverit bej nje cudi pasi nese shoh kanale te sky england ne 28 grade ngecja eshte shume me e rralle se satelitet e tjere..ndoshta e ka fajin serveri por ndoshta e ka edhe aparati im momental spiderbox 9000hd..nuk e di cte them.[/QUOTE]

[QUOTE=Me sa kuptova jeton ne Britani, dhe meqe cilisia e internetit eshte e mire, atehere e perjashtoj si problem. E sigurt qe eshte Pay serveri. Kjo me ndodh edhe mua. Qe ta kuptosh diferencen pse disa kanale nuk bejne frezze dhe disa te tjere po, me sa di une ndodh per dy arsye:
    1- Ecm e larta qe zakonisht i kane paketat me codifikimin NDS Videoguard
    2- kur karta eshte ne lokal, sherbimi eshte me stabel, kurs ekur eshte me (reshare dmth. e huazuar nga nje server tjeter, ketu ka humbje, dhe ka edhe freeze)
    Mbase ka edhe te tjera arsye po une kaq di.[/QUOTE]

[QUOTE=sa per partnershipin mos u cudit..pronari i alsatit ka fituar qindra mijera pound ne kete biznes..eshte arrestuar nga autoritetet londineze ,i eshte konfiskuar malli e ai prap po me kete biznes merret..shihe personin ne faqen zyrtare te vu+..eshte shqiptar ..gjithsesi bravo i qofte.[/QUOTE]

Kete te fundit nga ty e degjoj, ndoshta eshte edhe e vertete, cfare nuk behet ne kohet e sotme..Klm.

VIP Member OVES12's Avatar
    Uploads
    1,123

Quote Originally Posted by mile kristo View Post
    po e sakte , vetem se per fillestaret eshte pak e ngaterruar image titan dhe seting do konvertuar nga enigma2 per titan image, si image titan eshte shume i mire dhe i shpejte e kam punuar dhe eshte fantastik jam nji mendje me ty per ata qe skan shum buxhet per kete aparat
    Ky aparat eshte clon i Golden Interstar Xpeed LX 2 dhe ka akoma probleme.

Contributing Member search37's Avatar
    Uploads
    89

Quote Originally Posted by lumnjani View Post
    ma prishe mendjen..duket se barra anon nga ky gjermani..gjerman ma..per 120-15 euro ndryshim valla ka mbete me ble gjermanin..

sa per ngecjen..interneti asnjehere nuk me bie poshte 8mb..une nuk jetoj ne shqiperi dhe e di se interneti atje nuk eshte cilesor..sa i perket serverit bej nje cudi pasi nese shoh kanale te sky england ne 28 grade ngecja eshte shume me e rralle se satelitet e tjere..ndoshta e ka fajin serveri por ndoshta e ka edhe aparati im momental spiderbox 9000hd..nuk e di cte them..

sa per partnershipin mos u cudit..pronari i alsatit ka fituar qindra mijera pound ne kete biznes..eshte arrestuar nga autoritetet londineze ,i eshte konfiskuar malli e ai prap po me kete biznes merret..shihe personin ne faqen zyrtare te vu+..eshte shqiptar ..gjithsesi bravo i qofte..
    Une do te sugjeroja me mire nje: Vu+, Solo2-Duo 2, ose dhe Vu+ Uno, eshte mbreti aparateve sot, ose Dreambox Orgjinal, te tjeret jane te mire por jane Zakonisht Kopje te ketyre, dhe perdorin imazhe te manipuluara te Enigma 2, KLM!!!

VIP Member MX7's Avatar
    Uploads
    17

Per momentin VU+ Solo2 eshte shume i mire. Deri tani orixhinali nga klouni jane gati njesoj e punojne shume mire mjafton te gjesh imagin e duhur per klounin. Zemra e botes satelitore eshte dreambox. Kur dreambox ndaloi nxjerrin e modeleve te reja lindi VU+. Nuk e di c`lidhje familjare ekziston por di se VU+ eshte njesoj si dreambox. Jemi ne 2014 dhe vetem nese krahasojme 1vit me pare imaget e plugins kane ecur shume. Pas pak kohe do flasim per 4K Ultra HD.

VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Uploads
    70

Quote Originally Posted by mile kristo View Post
    problemi zgjidhet duke i vendosur enigma2 te paster, pra vetem E2 pa dualboot.

Quote Originally Posted by OVES12 View Post
    Ky aparat eshte clon i Golden Interstar Xpeed LX 2 dhe ka akoma probleme.
    OVES12, po, eshte e vertet qe per momentin ka probelme, si çdo dekoder, qe sapo del ne treg kan bug ne immage.
    un personalisht e bleva per nje shokun tim, dhe te them te drejten ne dualboot nuk arrija te futesha me ftp ne image e2.
    problemin e zgjidha duke i vendosur E2 direkt ne flash(openatv) bera konfigurimet e duhura dhe gjithçka ok.
    te kuptohemi, un nuk dua ti bej reklame, por me sa pashe ja vlen per aq sa shitet, dhe per fillestaret eshte i lehte ne programim(me usb).

VIP Member OVES12's Avatar
    Uploads
    1,123

peshendetje BIG BOBI ne radhe te pare.
    Nuk eshte puna se po i ben reklam nje aparati apo te nje tjetri.
    Problemi eshte se cloni po shitet me shume se orgjinali dhe kjo eshte per te ven duart ne kok dhe te bertasesh me te madhe deri ketu ka arritur puna.

shiko orgjinalin

shikoje klonin se sa kushton

Member
    Uploads
    0

origjinalin nuk e shohim dot

Tani e shikon ishte nje gabim i imi

Advertise Here