Pershendetje.
Desha mendimin tuaj per aparatin Formuler F1.
E ka testuar njeri nga forumi apo jo kete aparat.Flm
Pershendetje.
Desha mendimin tuaj per aparatin Formuler F1.
E ka testuar njeri nga forumi apo jo kete aparat.Flm
Pershendetje
Doja te dija se kush eshte me i mir amiko mini combo hd apo openbox v8 combo ... doja mendimin tuaj flm.
Persh:
Qfar boxi me sygjeroni per IpTv te shikoj
une jam per dekoderat linux.kan shume suport dhe sngel asnjeher...!!
Edhe une jam i te njejtit mendim me mamurrzakun
Pershendetje cuna!
Dua te blej nje aparat hd deri ne 200 mije leke te vjetra. Ne fakt jam edhe vet pak i shperqendruar pasi nuk di cfare te zgjedh. Kam frike se koha e cardsharing perendoi, keshtu qe dua nje Linux sigurisht, por qe te suportoje mire edhe IPTV ashtu si edhe Android. P.sh. kam pare nje WETEK PLAY DVB/S2 dhe Android, pra punon edhe me Enigma2, por edhe IPTV dhe Android. Kam pare edhe keto Zgemma Star H2 jane lire por nuk di si punojne ne Enigma2 apo IPTV. Ishin edhe me dy tunera ne mos gaboj DVB/S2 dhe DVB/T2. Vu+ Zero ishte nje tjeter opsion. Kush ka ndonje pervoje te mire me ndonje aparat mund te me jape ndonje mendim me te mire.
Kalofshi mire
Te isha un do provoja WETEK PLAY ke dhe Android qe shikon app te cilat kane TV pa pagese . Ose nje vu+zero + dvbt2 di qe e origjinal ka support. Zgjidh ti pastaj. Tung
prsh,une jam kunder kloneve,jam per origjinalet.
wetek play qe ta ka sugjeruar tonito,eshte aparat shmire,dhe ja vlen.
vu+zero origjinal dhe eshte nje garanci e vertete.
Por une vete mora nje zgema star H2H modeli fundit,(tek telcominstrument qe eshte dhe furnizuesi zyrtar i zgemes) dhe po me funksionon shum mire me iptv,tuner sat,dhe dtt.
ka dhe vend per nje micro sd.
CPU 2,000 DMIPS Processor BCM7362 Dual thread;
More than 4.01x linux kernel;
Excellent sound quality in Dolby Digital;
PIP picture in picture;
2 Tuner built-in: Dvb-s2 + Dvb-T2/C Hybrid;
Slot for Micro SD card (TF card) for recording, support: 8GB, 64GB, 128GB;
HDMI Connection, AV Connection;
HDTV Receiver MHEG-2/4, H.264;
USB PVR Support of external HDD (HDD Optional);
1 x Cardreader (MultiCAS);
2 x USB 2.0;
1 x Ethernet access 10/100 Mbit;
Memory 256MB NAND Flash, RAM 512MB DDR3;
Timeshift;
Electronic TV programmes EPG support;
Parental Control;
Plugin Service;
OSD into many languages and graphics (Skins);
Webinterface, WEB Remotcontrol;
DISEqC 1.0, 1.1, 1.2, 1.3 22Khz and USALs;
External power supply: DC12V - 3A.
Pershendetje Mamurrzako!
Rrofsh per sygjerimin. Ne fakt po lexoj goxha gjera te mira per kete Zgemma Star H2H. E mira e tij qe eshte linux. Por me pelqen fakti qe eshte me dy tunera. Edhe DVB/S2 + DVB/T2. Nuk e di si punon me CCCam apo OSCam apo cfare imazhesh lexon me mire. Po me IPTV funksionon mire Zgemma? Mund te me japesh nje sqarim me te detajuar? Kurse per Wetek mu ka fiksu, sepse mendoj qe cardsharing iku ose eshte ne grahmat e fundit, plus e ardhmja eshte Android apo IPTV, keshtu qe Wetek Play eshte avanguard ne kete drejtim. Po ashtu punon edhe me Enigma2. Problemi eshte qe nuk para gjen tutoriale si instalohet si dhe cfare imazhesh mund te perdoresh. Di gje ti ky telcominstrument ka suport per Shqiperi apo jo?
Kalofsh mire
P.S. Te ky siti italian me del vetem H2 dhe jo H2h apo ska rendesi?