E sigurte qe per momentin ska kanale 4k, dhe sidomos kanale shqiptare sdihet kur do ket, por thjeshte doja nje aparat mesatarisht te mire qe mos kem probleme ta perdor dhe me modulin e tringut se modul digitalbi skemi, te pakten te jete aparat i shpejt. Falimnderit Search37
@ search 37
Nuk te kuptoj pse flet pa baza!!!
Tunerin e zgemes e kam provuar nga h2,h2h,h5 e funksionon super.
Persa i perket 4k me gjithmen nuk ka shume kanale,trasmetimet jane te pakta.!!!
Por mos harro se procesorin qe kane te montuara keto decoder,jane shume te shpejte dhe per IPTV.
Une nuk flas pa baza, sa per aparate, jane te rralle ata qe ma kalojne mua ne kete forum, se kam vite qe shes, kam testuar me qindra, flasim per tokesorin dhe aparatet Zgemma e kane tunerin tokesor te dobet, cilesine e figures jo shume te mire etj, nuk krahasohet Zgemma me Edisionin.
Po' ti vazhdo e shit perseri,por mos ma ja fut kot.!!
Po' ta rithem dhe nje here , tuneri Samsung qe monton zgemma eshte super dhe i kam testuar te gjitha versionet.
Per qualità e videos na trego si i ke testuar, meqe perdor gjithnje fjalen i kam testuar personalisht vete.!
Nese te kan ngel Edison pa shitur nuk fa ka fajin zgemma.!!!
Mutant HD51 tashme e gjen me 199€ kurse Octagon Sf4008 250€ , sf2028 nuk ia kam idene.....gjithsesi une te keshilloj te presesh daljen e Zgemma H7S, eshte fiks aparati qe ben per ty....Leri ca thone qe s'eshte momenti per 4K, se te kenaqet syri kur sheh nje film apo nje ndeshje me 4K sinqerisht, pastaj nuk eshte se do ndrrojm aparat vit per vit, keshtu qe mbas 1 viti mbase dhe DGA fut kanale 4K dhe ti e ke gati aparatin
ky miku lart thot ska kanale 4k me fal po je informuarn mir apo ja fusim kot deri tani ne te gjith satelitet ndodhen me shum se 40 cop te duken pak si fillim ty po qe ketej e tutje po punohet vetem per 4k dhe informohu mir se me duket ske par ne 4k pandaj
ZGEMMA h7S APO C LEXOJNE iptv?
Nje shoku im me dha keto te dhena per Zgemma H7S cmimin nuk eshte konfirmuar akoma
besoj pak a shume cmimi eshte sa thote Mamurrzaku
Linux Operating System
Multimedia plug-in supported
CVBS video mit R/L Audio
Spdif Optical Audio
USB3.0 and USB2.0
1 Gbit Ethernet Interface
Advanced EPG (Electronic Program Guide
User-friendly linux Menu syste
Full automatic service scan
Various OSD skins supported
Various Channel Editing Programs
Easy and fast software-upgrade via USB or Internet
4-digit 7segment display LED
Low deep-standby power consumption under 1 W
Specification
ARM Brahma 15 Dual Core 1700Mhz 12K DMIPS
BCM7251S Dual Core Mainchipest
More than 4.10* linux kernel
2*DVB-S2/S2X + DVB-T2/C Hybrid tuner built-in
HD Connection
AV Connection
Support 4K- 2160p
MPEG-2 / H.264 and H.265 Hardware Decoding
HD HEVC / H.265 2160p60 Main-10 multi-format decoder
1 x Smartcad-Reader
1 x Common Interface slot
1 x USB3.0 and 2 x USB2.0
SPDIF for digital bit stream out(optical)
4GB EMMC NAND Flash/ 1GB DDR3
Timeshift
Electronic TV programmes ( EPG ) support
Parental Control
Plugin Service
OSD into many languages and graphics (Skins)
Webinterface, WEB Remotcontrol
DISEqC 1.0, 1.1, 1.2, 1.3 22Khz and USAL's
External power supply12V 2.5A
PACKING
1 x Zgemma H7S box
1 x Remote Controller
1 x Power Supply
1 x HDMI Cable
1 x User Manual