o mamurrzaku pse nuk e ban nje tutorial si ta installoj enigma 2 ne kii pro nese ke mundesi bere nje..?
o mamurrzaku pse nuk e ban nje tutorial si ta installoj enigma 2 ne kii pro nese ke mundesi bere nje..?
Prsh XXl2015
Sinqerisht nuk kam kohe me u marr me boxa.
Nuk kam kohe dhe me pa TV.!!
Kur loz shah ne pc,i hudh noj sy forumit.Une botes Sat spo i kushtoj as 10% te kohes,ne krahasim me disa vite me pare.
Kam disa shoke,dhe njerez te mi,qe ndonjehere duhet me i rregullu ndonje decoder,o ndonje box...
Ke ne google,çfare te duash ti,dhe berishen,dhe ramen,dhe cfare te doje zemra.
Doja nje medim.. Po mendoj te marr nje edison os mini plus, por nje kusheriri im ne greqi me thot qe eshte me mire edison os mega. kush i ka provuar te dy keta lloj aparatesh kan ndo1ndryshim kush ja vlen me shum. (se keta me 4k si blejme dot)
Pershendetje, ca boxi enigma2 me keshilloni qe te punoje flutur iptv, sat dhe tokesor? Une kam dm se 800 triple tuner dhe mire me ka ecur, po doja te dija nese ka ndonje me te mire si procesor apo si tuner...
Zgemma H7S ishte fantastik. Pak me shume para se nje aparat i thjeshte,por per disa vite ske nevoje ta nderrosh. Dhe pse vetem Trt 4k transmeton program normal. Ndizet per 10 seconda . E ardhmja Uhd dhe iptv eshte dhe ky i ben perfekt te dyja
Pershendetje.kam nje box Axas E4hd dhe dua ta flashoj me openvix image.Di ndokush nqs ka image pach per kete box?faleminderit.