edhe une gjithmone nga jashte i kam sjelle. ne valixhe, jo ne bagazh dore. dhe asnjehere nuk kam patur problem.
O cuna cili aparat eshte me i mire Octagon 8008 apo zgemma h9.2h , meqe kane te njejtin cmim ne treg.cilin me sygjeroni
Me sa kam lexuar octagon ka suport direkt nga KODI por qe ka pak lag gjate nderrimit kanaleve.
Ndersa h9.2h eshte mjaft i shpejte por.nuk e di pse nuk ka popullaritet sic modelet e tjera te zgema, ndoshta se ka pak memorie.
Zgemma ka pak memorie sa instalova kodin u bllokua direkt nga memoria e paket , eshte i shpejte ne ndrim kanalesh dhe ne reboot ,telekomanda shume e ndjeshme kap nga cdo kend i shtepise . Me openatv kishte goxha probleme, i vura openvix shume e lehte dhe punonte fluide. ZGEMMA DEKODER I MIRE TUNERAT S2+T2 OK
Octagon duhet te flase ndonje qe e ka kete dekoder .
por diferenca qe pash eshte se octagon ka memorie 8gb dhe lan 1000 mbps dhe tregojn tunerin t2 jo te mire qe me azhornimin e fundit e kane zgjidhur kte problem
EDHE UN DUA NJE NGA KETO DEKODER
KUSH KA OCTAGON TE FLASE PAK JU LUTEM
une kam octagon sf4008, dhe jo SF8008, qe pyet ti. Me octagon jam shume i kenaqur. Mi ploteson te gjitha kerkesat e momentit. Ne fakt per Kodi, duhet te kishe perdorur, usb ose hdd, dhe jo ta instaloje ne flash memory. Edhe Zgemma, i mire eshte. Cik Kinez,por ja del..
Octagon sf4008 me duket eshte kualitet i prodhuar ne gjermani ndersa per sf8008 thone prodhohet ne kine dhe doli me cmim te lire. Nqs se eshte prodhim gjerman sf8008 ja vlen..
kam pasur golden media hd prodhim gjerman kualitet figure dhe tuneri ja kalonte edhe vu zero