Bootlogo lexoje me vemendje ēfare kam shkruar lart,qe dreami ka nxjerre enigmen,kete e di dhe macja ime..( gjynaf e shkreta,e zuna n'goje m'ka cof para nje viti )
Por nuk jam dakord qe eshte clone,kane kopjuar Po.
Macja ime qe shyqyr eshte gjalle, e di qe clone me gjuhen e maceve do te thote e kopjuar.
E dija qe dikush do ta bente kete pyetje,por nuk ma priste mendja qe te ngecje pikerisht ti.!!!
Kerko ne google se do gjesh,nese nuk do ta gjesh do ta them une ne nje fjale te vetme me vone.
lexoje ne wikipendia....xxz.PNG
Atehere riperseris dhe nje here qe VU nuk ka CLONUAR DREAMBOXIN,sepse po ta vesh re installimin nuk eshte e njejta gje.
Pra nuk eshte e CLONUAR 100%.por KOPJUAR NJE PJESE TE MIRE TE ENIGMES.
Ketu ke pergjigjen.
Dallimi midis dy komandave qėndron vetėm nė pozicionin e objektit tė ri. Objektet e kopjuara janė mbivendosur pjesėrisht nė origjinal, ndėrsa ato tė klonuara grumbullohen pikėrisht pėrpara origjinalit duke lejuar kontroll mė tė saktė mbi pozicionet relative tė dy objekteve
ATEHERE NESE DO TA LEME NE GJUHEN E MACES SIC THUANI JU,ATEHERE JAM DAKORT.!!!
Vetem bootladeri ndryshon, tutto il resto e UGUALE.Eshte si te thash eshte shtepia ime se i kam ndyshuar braven portes.
Sigurisht qe e ka kopjuar,sepse kur i hoddhen ne gjyq KOREANET,une isha deshmitare.
Kot po them, po kjo enigma a eshte linux?
Nqs eshte keshtu s'ma ha mendja qe mund te jete ekskluzivitet vetem i dreambox apo i Vu+ se ndryshe nuk do kishim nje mori aparaturash ne shitje.
Ma do mendja se linux rimbursohet nga keto kompani qe kane pershtatur sistemin e tyre ne aparate satelitore.
Thjesht mendimi im.
Clon nuk do te thote thjesht kopje por kopje identike
PS: Wikipedia eshte enciklopedi e lire(e hapur) dhe nuk mund te merret 100% seriozisht.
me pelqen kur debatojne, ne thonjza kjo, mamurrzaku dhe bootlogo, me duket si nje finale e madhe, ke cte mesosh dhe ne kete aspekt perfitojme edhe ne, ky debat i sherben shume anetareve qe te shtojne njohuri, respekt per ju, TUNG:
Une keshtu e kuptoj, mendimi im.