Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 60 of 100 FirstFirst ... 103550555859606162657085 ... LastLast
Results 591 to 600 of 1000

Thread: Keshilla dhe Rekomandime mbi Dekodera te ndryshme chat

Contributing Member search37's Avatar
    Uploads
    89

Re: Rekomandime per aparate te ndryshme:

Quote Originally Posted by mamurrzaku View Post
    Po' ti vazhdo e shit perseri,por mos ma ja fut kot.!!
    Po' ta rithem dhe nje here , tuneri Samsung qe monton zgemma eshte super dhe i kam testuar te gjitha versionet.
    Per qualità e videos na trego si i ke testuar, meqe perdor gjithnje fjalen i kam testuar personalisht vete.!
    Nese te kan ngel Edison pa shitur nuk fa ka fajin zgemma.!!!
    Kot nuk ja fuse une se kam shitur dhe zgemma dhe edision, dhe edisioni e ka tunerin tokesor panasonic shume me te mire se te zgemmes samsung, cilesine e figures me te mire edisioni se zgemma, kurse ty ke pare vetem zgemmen, nuk ke testuar edision, kujdes se flet me profesioniste jo amator ketu, Edisioni Gjerman, Zgemma Kinez, ka mall Kinez me te mire se Gjerman, une per vete nuk kam pare, ty te intereson se shet Zgemmen, kurse une do e shes dhe Zgemmen dhe Edisionin, dhe po them te verteten.

2. Advertise Here
    Banned
    Uploads
    36

zoti search37 ke shum te drejt kur thua qe skrahasohet KINEZI -ME-GJERMANIN-malli gjerman duron pa fund kurse ai kinez I bien breket rruges

Contributing Member mamurrzaku's Avatar
    Uploads
    71

Quote Originally Posted by search37 View Post
    Kot nuk ja fuse une se kam shitur dhe zgemma dhe edision, dhe edisioni e ka tunerin tokesor panasonic shume me te mire se te zgemmes samsung, cilesine e figures me te mire edisioni se zgemma, kurse ty ke pare vetem zgemmen, nuk ke testuar edision, kujdes se flet me profesioniste jo amator ketu, Edisioni Gjerman, Zgemma Kinez, ka mall Kinez me te mire se Gjerman, une per vete nuk kam pare, ty te intereson se shet Zgemmen, kurse une do e shes dhe Zgemmen dhe Edisionin, dhe po them te verteten.
    Po shum mire qe je profesionist,eshte zanati yt shites.!!
    Po ta riperseris dhe per TY,dhe per LDNNJ.
    KETU NUK BEHET FJALE PER TE KRAHASUAR KUSH E KA INDUSTRINE ME TE MIRE,GJERMANET APO KINEZET..!!!!
    KETU BEHET FJALE PER NJE DECODER QE MONTOJNE TE NJEJTET PROCESSORE,DHE POTHUAJSE TE NJEJTET TUNER.
    Nuk e dija qe jeni shitesa sepse ju kuptoj.....?
    Por ne te njejten kohe do i keshilloja anetareve qe jetojne ne shqiperi,qe eshte me e favorshme te blejne tek ju ne shqiperi,
    sesa te blene direkt nga dyqanet e huaja.
    Per arsye garanzie,informazione,assistenca ,dhe meqe frequentoni dhe kete forum.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by JayBorn View Post
    Mutant HD51 tashme e gjen me 199€ kurse Octagon Sf4008 250€ , sf2028 nuk ia kam idene.....gjithsesi une te keshilloj te presesh daljen e Zgemma H7S, eshte fiks aparati qe ben per ty....Leri ca thone qe s'eshte momenti per 4K, se te kenaqet syri kur sheh nje film apo nje ndeshje me 4K sinqerisht, pastaj nuk eshte se do ndrrojm aparat vit per vit, keshtu qe mbas 1 viti mbase dhe DGA fut kanale 4K dhe ti e ke gati aparatin
    Shume falimnderit per keshillat e tua, do marr njerin nga aparatet qe me ke sygjeruar, do te them mbasi te vendos dhe ta marr.

Contributing Member search37's Avatar
    Uploads
    89

Quote Originally Posted by mamurrzaku View Post
    Po shum mire qe je profesionist,eshte zanati yt shites.!!
    Po ta riperseris dhe per TY,dhe per LDNNJ.
    KETU NUK BEHET FJALE PER TE KRAHASUAR KUSH E KA INDUSTRINE ME TE MIRE,GJERMANET APO KINEZET..!!!!
    KETU BEHET FJALE PER NJE DECODER QE MONTOJNE TE NJEJTET PROCESSORE,DHE POTHUAJSE TE NJEJTET TUNER.
    Nuk e dija qe jeni shitesa sepse ju kuptoj.....?
    Por ne te njejten kohe do i keshilloja anetareve qe jetojne ne shqiperi,qe eshte me e favorshme te blejne tek ju ne shqiperi,
    sesa te blene direkt nga dyqanet e huaja.
    Per arsye garanzie,informazione,assistenca ,dhe meqe frequentoni dhe kete forum.
    Po o mik po ashtu eshte, kot eshte ky muhabet se nuk eshte se po bejme namin me shitje, une ketu ne forum shes shume shume pak ose fare, sepse jane bere shume, kur fillova une ishim shume pak, tani jane me dhjetera, une kam klientelen time jashte forumit, po dhe atje nuk eshte se po bejme namin, sepse shesin shume dhe konkurrenca eshte shume e madhe, pa keqkuptuar asnjerin, kjo vjen per shkak te fukarallekut, nuk ka shume mundesi ketu, dhe shume njerez bejne te njejten gje, pastaj cdo njeri e di vete ku blene, klm.

Banned
    Uploads
    36

zoti mamurrzaku mos ma merr per keq them nje te drejt pse nuk nxhjerrin kinezet ne fillim pastaj te kopjoj gjermani te njejtin mall te kinezit po bejn njeer gjermanet pastaj vijn te tjeret dhe gjithmon I kopjojn mallin jo mos u merzisni se do vij dhe zgema h7 ketu prap un do I fus I pari po doja te thoja qe un kam 10 vjet qe merrem me aparate dhe un kam ngren gola nga kinezet kam shit mbi 100cop CLOUD-IBOX 1--dhe mbi 60 cop VOSOLO-PRO--tek CLOUD-IBOX 1--te themi spata shum problem vec nderrimin e ftohesit -po kompanija e VUPLUSIT-Na goditi VOSOLO-PRO--ME Nje soft 2.9.01-dhe na dogji cipat komunikova me KINEZINOT dhe mi derguan po nderko mua me kerkonin aparate se pati bum me keta klone qe ateher miku im flasim para4 vitesh miku im vetem mall EUROPIAN dhe kaq sidomos GJERMAN-TEKNOLLOGJI

Contributing Member mamurrzaku's Avatar
    Uploads
    71

Quote Originally Posted by L.D.N.N.J View Post
    zoti mamurrzaku mos ma merr per keq them nje te drejt pse nuk nxhjerrin kinezet ne fillim pastaj te kopjoj gjermani te njejtin mall te kinezit po bejn njeer gjermanet pastaj vijn te tjeret dhe gjithmon I kopjojn mallin jo mos u merzisni se do vij dhe zgema h7 ketu prap un do I fus I pari po doja te thoja qe un kam 10 vjet qe merrem me aparate dhe un kam ngren gola nga kinezet kam shit mbi 100cop CLOUD-IBOX 1--dhe mbi 60 cop VOSOLO-PRO--tek CLOUD-IBOX 1--te themi spata shum problem vec nderrimin e ftohesit -po kompanija e VUPLUSIT-Na goditi VOSOLO-PRO--ME Nje soft 2.9.01-dhe na dogji cipat komunikova me KINEZINOT dhe mi derguan po nderko mua me kerkonin aparate se pati bum me keta klone qe ateher miku im flasim para4 vitesh miku im vetem mall EUROPIAN dhe kaq sidomos GJERMAN-TEKNOLLOGJI

Prsh
    Jam dakort qe kinezet jane kopjues dhe jo krijues.
    Dhe jam dakort qe cloud ibox ka qene nje deshtim per ta.!!!
    Une e kisha fjalen vetem per zgemma, dhe jo ne pergjithsi.
    Bashke me Sunray,zgemma eshte nje decoder i mire.
    Por doja te shtoja dicka rreth kinezve kopjues.
    Ne vitet 70,80,90 japonezet, dhe koreanet ishin kopjues, ndersa sot
    Koreanet jugore jane per te 3 vit populli me krijues ne bote.!!!
    Historikisht i kam urryer clonet,por dhe une binda qe ka klone si sunray ,qe skan asgje me.pak se decoderat e tenere.

Moderator kapoaug's Avatar
    Uploads
    18

Avash ti .. avash ..avashhh..avash..avash.. me keta kinezet..po na hiqesh sikur ke qene mik me Mao Ce Dunin..

Banned
    Uploads
    36

Originally Posted by L.D.N.N.J

Avash ti .. avash ..avashhh..avash..avash.. me keta kinezet..po na hiqesh sikur ke qene mik me Mao Ce Dunin..

avash ti mo miku im shyqyr qe u bere I gjall ti

Moderator kapoaug's Avatar
    Uploads
    18

avash ti mo miku im shyqyr qe u bere I gjall ti
    Une gjalle shendoshe e jam o Miku, por kujdes me gryken e thesit

Advertise Here