Midis dreambox one dhe 920, cilin do tė zgjidhnit dhe a ka imazhe pėr dreambox one?
Midis dreambox one dhe 920, cilin do tė zgjidhnit dhe a ka imazhe pėr dreambox one?
Mirdita cuna! Dm800 HD se v2, a ja vlen ta blesh per 170 euro apo Jan shum per kete box?
Mendoj qe 170.00 mund te blesh dhe dekoder te rinj 4k.
Ketu ne kete forum kemi L.D.N.N.J qe ka shume dekodera me qualitet,ku mund te shikosh ēdo gje.!!!
Nese jeton jashte shqiperise ka sa te duash,dhe si ti duash,octagon,gigablue,zgemma,etj.
Prsh. Mamurrzaku, kam nje 4k box per momentin thjesh dua mendimin tuaj a ja vlen si box ky 800se v2 apo i ka kaluar koha? Ne fakt ai qe e shet e ka 138euro po 170 vete bashk me delivery qe ta dergoj ktu ne greqi ku banoj. Flm!
Pergjigje per fati54Ēfarė dekoderi e suporton formatin 8k,pėr momentin kam dėgjuar tv 8k, po jo pėr dekoder...
Formatin 8k per momentin e suportojne tv samsung (QLED 8K 65" Serie Q900R ) te rinj qe sapo kane dale dhe cmimi shkon diku te 4-5 mij euro,tunerat satelitore ketyre tv suportojne edhe teknollgjine 8k
Ndersa persa i perket dekoderave 8k per momentin vetem kompania japoneze sharp ka prodhuar dekoder te tille dhe i ka paraqitur ne panairin e berlinit vitin e kaluar
Cmimi i ketyre dekodera nuk eshte bere i ditur por si cdo gje e re ne filim cmimi do jete i larte
Nuk dua ti futem ne hak atij tjetrit qe do ta shese..!!!
Sepse ēmimi nuk eshte keq.
Po ta ritheksoj dhe njehere,qe me 130-170-200.00 ke dekdera me procesore me te shpejte se ai.
Thuji ta jape 110.00 meqe ja ke dhene fjalen.
po sa per pune procesori ke te drejte ka shume dekodera te rinj qe jane shum here me te shpejte, dhe ky qe kam mecool k3 pro octa core me 3gb ram eshteshum i shpejt po puna qendron se nuk ka support ndaj dua nje aparat me enigma2. kurse per punen e dm ska problem se nga ebay thjesh fitova ne bids keshtu qe sna prish puna me gjermanin!!!:))) klm!