Аз бих го посъветвал да събере(отдели) още малко парички и да мине на екстренд 6000, появяват се обяви на по 300 лв втора ръка.
Golden Media 990
Openbox S6000hd
Друго
Аз бих го посъветвал да събере(отдели) още малко парички и да мине на екстренд 6000, появяват се обяви на по 300 лв втора ръка.
Войстина воскресе и от мен.
И честито на жоровците,да са живи и здрави и повече късмет.
А за избора:мисля че няма изобщо място за сравнение.Все пак едното е VU+ и колкото и да е орязано няма сравнение с sh4.
Благодаря на всички за отделеното време.
Грешката е сторена. Не ми се чакаше до края на седмицата, затова поръчах голдена по интернет, и той пристигна снощи.
Първото впечетление което ми направи, че че приема канали със слаб сигнал, по-добре от всичко което съм имал досега ;)
Честито и не съжалявай!
Можеш да си инсталираш сега и една Хиперион на РКТ като втора система. Спарк-а е малко бъгав по отношение на записите, но за гледане става.
Това за Е2 Хиперион е само съвет. Отне ми 2 месеца да намеря една читава версия,с която да мога да записвам и преди записа да е свършил да гледам от началото.
На Спарк няма такава възможност и записите са нарязани на 2 ГБ. На Е2 пък диска трябва да е на Линукс ехт3. Абе пълно щастие няма.
Аз имам един Октагон (подобен на Опенбокс) и Спарк-а. Втория струва наполовина от Октагона и не съжалявам. Още го разучавам.
Но картината на Енигма е несравнима.
Честито и от мен. По отношение качество и цена голдена е в челни позиции.
Обаче ако се използва само енигма, моето мнение че ако опенбокса използва имиджите на ву може и да има лек превес и картината на Broadcom е много хубава.
Според мен и енигмите за sh4 вече са много по читави така че, голдена може да е с едни гърди напред защото не е клонинг и няма шанс да го отрежат от към имиджи.