Здравейте Колеги и Христос Воскресе,
Предлагам да се организира Сат Среща през месец май. Какво мислите по въпроса?
Вече времето е хубаво дайте предложение за място и дата.
Поздрави!!!
Здравейте Колеги и Христос Воскресе,
Предлагам да се организира Сат Среща през месец май. Какво мислите по въпроса?
Вече времето е хубаво дайте предложение за място и дата.
Поздрави!!!
Воистина воскресе!Боби да не си вече в България,ако е така пусни една анкета за дата,а за място предлагам да го направим на открито с барбекю и други такива глезотии.
Да Геро звучи много добре идеята с барбекюто, даже може да се разпъне портативна сат антена и на Жоро приемника с 3G modem, за да има и нещо кодирано на масата.
За другият ти въпрос за сега не, но пък съм с вас в всяко едно начинание, все пак за мен форума е основният прозорец към дома и към вас приятели.
От мен ще са поздравите по DM-Sat когато започне събитието :)
Супер звучи барбекю, пък и времето вече се оправи ;)
Дайте да събираме бандата
Давайте предполагаеми дати и да пускам анкетата.
предлагам 11ти и 18ти, но ме притеснява че 11ти сякаш се водеше работен ден.
Ами почти е така, но са разменени.Правителството измени приетото през 2012 г. решение за разместване на почивните дни през 2013 г., за да се осигури ефективната подготовка и нормалното провеждане на насрочените за 12 май парламентарни избори.
С промяната определеният за неработен ден 2 май (четвъртък) ще се отработва на 18 май (събота), а не както предвиждаше предишното решение – на 11 май.
Не е ли по добре на 25-ти малко да си починем от яденето и пиенето по празниците,да посъберем някой лев и да го организираме така че и Пловдивската група да дойдат. Може и до някой водоем да бъде?
ами то и без-това за тази събота-неделя (11,12) и другата(18,19) времето го дават гадно (облачно, може и с валежи, но иначе топло). май няма да става за барбекюта.
За 25ти мисля че няма да успея да се включа, не ми е много ясно засега.
Иначе идеята за водоема ми харесва ;)
Геро, къде и как си го замислил?
Да не е лагер-сбор на сателитния и рибарския форум?
Ей, друзя, привет!
С удоволствие бих дошъл, особено ако Ники ни приюти в кемпера. За съжаление и аз като Митака имам проблем с датите през Май с изключение на 18-19. Ако се уговорим за тогава съм на линия, ако не - здраве да е, ще пиете едно пиене за мен.
П.С. 18 е работен, но ако сме с преспиване можем да тръгнем привечер...