Митко, не съм го избистрил още ,но ми се искаше сбирката да я направим така ,че да е удобна и на колегите от Пловдив ако им се идва разбира се.Отваряме чичко Гугъл и гледаме ,избираме си една полянка ако има вода добре ако няма здраве да е,след това аз казвам че идвам с колата и мога да взема 4 човека ,някой друг се жертва и той да не пие и така се предвижваме до мястото.А там всеки взел по нещо(бутилка ,месце , доматче кой каквото може приготвя ме го хапване пийване купон да става и привечер кой от къде е.Може топка да вземе ме да направи ме едно мачле ,които иска може цветя да бере венчета да си прави .После ще направи ме една оборка на местността да не кажат че сме търтей и само ядем и пием ,даже и едни пехливански борби с олио може да спретне ме м/у Ники и Благинчу(ако трябва аз ще отида до Враца да го взема ако му се идва) и така весело да е.Само датата да уточни ме и без жени развалят нещата от опит ви казвам .Такава ми е идеята ако има други дайте да ги обсъдим и да решим ,но датата е важна за да е по-голям личния състав.