Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 11 of 100 FirstFirst ... 691011121316213661 ... LastLast
Results 101 to 110 of 999

Thread: Dreambox - image, firm, soft, etj.

VIP Member mile kristo's Avatar
    Uploads
    268

Re: Dreambox - image, firm, soft, etj.

Quote Originally Posted by search37 View Post
    Kablli dhe gjithcka tjeter eshte ne rregull personi qe e ka, e testoi te shtepia e tij dhe nuk punon, si dhe ketu te mua, duhet pare atehere ku eshte problemi, por duke qene se eshte aparat i ri mendoj se duhet ta kete tuneri!!!!!!!!!!!!!!!!
    zgjidhjen per tunerin e ke ketu riparohet pa problem
    Attached Files Attached Files

2. Advertise Here
    Contributing Member search37's Avatar
    Uploads
    89

Quote Originally Posted by mile kristo View Post
    zgjidhjen per tunerin e ke ketu riparohet pa problem
    Fola me Kinezen qe punoj, ajo foli me Inxhinjerin dhe me thote qe problemi nuk qendron te tuneri por te mungesa e mjaftueshme e korentit qe shkon ne tuner, dhe me dha nje zgjidhje si me poshte, mendoj se dhe kjo qe ke afruar ty dhe disa te tjere ketu eshte e ngjashme, po cuditem me kete pune nuk me ka ndodhur ndonjehere, gjithsesi do provoj kete te Kinezit meqenese ata i prodhojne keto, po nuk me beri pune do provoje keto metodat e tjera, FLM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Attached Files Attached Files

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

kjo e jotja qeka per dm500hd jo per 800hd

Fola me Kinezen qe punoj, ajo foli me Inxhinjerin dhe me thote qe problemi nuk qendron te tuneri por te mungesa e mjaftueshme e korentit qe shkon ne tuner, dhe me dha nje zgjidhje si me poshte, mendoj se dhe kjo qe ke afruar ty dhe disa te tjere ketu eshte e ngjashme, po cuditem me kete pune nuk me ka ndodhur ndonjehere, gjithsesi do provoj kete te Kinezit meqenese ata i prodhojne keto, po nuk me beri pune do provoje keto metodat e tjera, FLM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

perpara se te besh prova ne hardware, te keshilloj te besh perpara testin ne software se shumicen e rasteve problemi qendron ne software.
    eshte dhe nje pjese e mire e tunerave me probleme por jo te gjithe.

testin software e ke ne temen e manualeve postimi nr 41

ps: ja si pergjigjet njeri nga antaret qe kishte kte problem
    ja nje antar tjeter ketu

Kam nje Dreambox te sapo blere Klone DM500HD me Sim 2.10, mirepo ka nje problem qe nuk e kam hasur kurre, nuk ka sinjal ne kanalet HD, punon ne Rregull ne kanalet jo HD, i futa shume imazhe por e njejta gje, mendoj se duhet te jete problemi tunerit, kush e ka hasur kete gje dhe mund te me jape nje mendim???????, nqs blej tuner te ri, a eshte e lehte per ta zvendesuar, dmth kush e ka bere kete pune dhe ka dale me sukses 100%?????????, FLM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contributing Member search37's Avatar
    Uploads
    89

Quote Originally Posted by Fiku75 View Post
    perpara se te besh prova ne hardware, te keshilloj te besh perpara testin ne software se shumicen e rasteve problemi qendron ne software.eshte dhe nje pjese e mire e tunerave me probleme por jo te gjithe.testin software e ke ne temen e manualeve postimi nr 41ps: ja si pergjigjet njeri nga antaret qe kishte kte problemja nje antar tjeter ketu
    Aparati eshte DM500HD me Sim2.10 per Saktesi, i sapo blere ne Kine nga nje person, dhe une e kam marre per ta rregulluar, kam testuar disa imazhe dhe asgje ne drite, FOLA ME DISA MJESHTERA NE NJE FORUM ANGLEZ QE JANE NGA ME TE MIRET NE BOTE, dhe me dhane nje imazh apostafat per kete problem por asgje, gjithsesi do ti shikoj dhe keto qe thua ty, FL!!!!!!!!!!!!!!!

Contributing Member
    Uploads
    1

Aparati eshte DM500HD me Sim2.10 per Saktesi, i sapo blere ne Kine nga nje person, dhe une e kam marre per ta rregulluar, kam testuar disa imazhe dhe asgje ne drite, FOLA ME DISA MJESHTERA NE NJE FORUM ANGLEZ QE JANE NGA ME TE MIRET NE BOTE, dhe me dhane nje imazh apostafat per kete problem por asgje, gjithsesi do ti shikoj dhe keto qe thua ty, FL!!!!!!!!!!!!!!!
    Me ka ndodhur dhe mua i njeti problem me nje aparat te tille dhe akoma sot e kesaj dite nuk eshte regulluar,po te ndjek me vemendje me shpresen qe ta regullosh qe te mund ta regulloj dhe une...

Member
    Uploads
    0

Pershendetje, Kam bler nje DVB500hd me duket se mbi kete shkruan NEWBO diqka te ngjashme,problemin e kam qe netin e kam afer 60m larg e kam bler edhe nje TP-LINK po kursesi nuk po me bjen rrjet.A me ndihmon dikush se si duhet te behet konfigurimi i reseverit per te merr rrjet nga Linku

VIP Member
    Uploads
    109

Quote Originally Posted by Mehmet Prushi View Post
    Pershendetje, Kam bler nje DVB500hd me duket se mbi kete shkruan NEWBO diqka te ngjashme,problemin e kam qe netin e kam afer 60m larg e kam bler edhe nje TP-LINK po kursesi nuk po me bjen rrjet.A me ndihmon dikush se si duhet te behet konfigurimi i reseverit per te merr rrjet nga Linku
    pershndetje,si fillim qe te besh pune te mire duhet te blesh acces point,master-slave ose 2 antena etjer,,,,etjer nga ruteri heq antenen dhe vendos nje kabell qe eshte i gatshem por kusgton me duket nja 20e 5 metra(eshte si rg 59) dhe vendos 1 antene lart me te njejten ide vendos p.sh tp link si acces point 2 prap me te njejten antene por gjithmon ne te njejten lartesi pa pengesa. dhe do jesh ok.
    dhe nga tp lin bej refresh ose scan vendos emrin dhe kodin e ruterit tend ne konfigurim bej save dhe restart dhe je ok.(ose blen 2 NANOSTATION M5 5GHZ DHE JE TULL FARE)

VIP Member Mr-Bledi's Avatar
    Uploads
    12

Quote Originally Posted by Mehmet Prushi View Post
    mehmet, ti internetin e merr me kabull apo me wireless

Senior Member erandy's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by g_landboy View Post
    Erandy a e pate pergjigjejn per mua nese po a e din sa kushton nje tuner dhe ku mund te gjeje , nese je nga kosova
    A sa i perket pytjes tende ne lidhje me HD tende desha te dij se kur bene kerkimin e kannaleve a e ke ba DVB-S2 qe te besh search kanalet?
    un e fus listen e gatshme po edhe kur boj search skom probleme aspak kshtu qe me sa di ne fush kosove eshte njani qe shet tuner se sa kushton ide skom

Advertise Here