Fola me Kinezen qe punoj, ajo foli me Inxhinjerin dhe me thote qe problemi nuk qendron te tuneri por te mungesa e mjaftueshme e korentit qe shkon ne tuner, dhe me dha nje zgjidhje si me poshte, mendoj se dhe kjo qe ke afruar ty dhe disa te tjere ketu eshte e ngjashme, po cuditem me kete pune nuk me ka ndodhur ndonjehere, gjithsesi do provoj kete te Kinezit meqenese ata i prodhojne keto, po nuk me beri pune do provoje keto metodat e tjera, FLM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
perpara se te besh prova ne hardware, te keshilloj te besh perpara testin ne software se shumicen e rasteve problemi qendron ne software.
eshte dhe nje pjese e mire e tunerave me probleme por jo te gjithe.
testin software e ke ne temen e manualeve postimi nr 41
ps: ja si pergjigjet njeri nga antaret qe kishte kte problem
ja nje antar tjeter ketu
Aparati eshte DM500HD me Sim2.10 per Saktesi, i sapo blere ne Kine nga nje person, dhe une e kam marre per ta rregulluar, kam testuar disa imazhe dhe asgje ne drite, FOLA ME DISA MJESHTERA NE NJE FORUM ANGLEZ QE JANE NGA ME TE MIRET NE BOTE, dhe me dhane nje imazh apostafat per kete problem por asgje, gjithsesi do ti shikoj dhe keto qe thua ty, FL!!!!!!!!!!!!!!!
Pershendetje, Kam bler nje DVB500hd me duket se mbi kete shkruan NEWBO diqka te ngjashme,problemin e kam qe netin e kam afer 60m larg e kam bler edhe nje TP-LINK po kursesi nuk po me bjen rrjet.A me ndihmon dikush se si duhet te behet konfigurimi i reseverit per te merr rrjet nga Linku
pershndetje,si fillim qe te besh pune te mire duhet te blesh acces point,master-slave ose 2 antena etjer,,,,etjer nga ruteri heq antenen dhe vendos nje kabell qe eshte i gatshem por kusgton me duket nja 20e 5 metra(eshte si rg 59) dhe vendos 1 antene lart me te njejten ide vendos p.sh tp link si acces point 2 prap me te njejten antene por gjithmon ne te njejten lartesi pa pengesa. dhe do jesh ok.
dhe nga tp lin bej refresh ose scan vendos emrin dhe kodin e ruterit tend ne konfigurim bej save dhe restart dhe je ok.(ose blen 2 NANOSTATION M5 5GHZ DHE JE TULL FARE)