lutem me ndihmoni me nje imazh te mire per dm800se hd origjinal. imazhi te kete url nga mund te shkarkoj cccam,dhe emulatore te tjere apo dhe celesa per te hapur kanalet qe hapen me emulator.lutem me ndihmoni
ku mund te gjej kete imazh per dreamboxin origjinal 800se hd
tung, ju lutna a din dikush mem tregu ata qe e kan provu 1 sistem me cable232 a 323 qe eshte me port me gladiator cccam kshtu diqka server qka eshte kjo pun a ka mundesi me ma spjegu
Ore pse flitet ne disa forume qe upc hapet me emu wicardd v1.15 me dreambxo.di ndonjeri ndonje info?!
Fleshova ne nje Dreambox 500HD me bootloader #84 nje imazh qe mendoj se kerkonte nje bootloader me te ri.
Te aparati ndizet drita jeshile dhe nuk jep shenje jete.
Sic e dini ky lloj Dreamboxi ka vetem port mini-Usbje nga mbrapa.
Instalova disa drivera qe e njohin ne kompjuter dhe arrij ta lidh me DreamUp 1.3.3.5 dhe me 1.3.3.9 te cilat e njohin por procesi ndalon dhe mbetet te UPLOAD COMPLETED WAITING FOR ACKNOWLEDGMENT.
Nuk vazhdoj dot me tej. Cfar duhet ber? Faleminderit.
Ketu kini Wicard 1.15 si dhe softcam i fundit, me keto te dyja thone qe hapet UPC Direct 100% ne Dreambox, une per vete nuk e kam testuar se nuk e kam ate satelite, provojeni dhe shkruani ketu, nqs hapet apo jo, klm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!