shume mire e ka spjeguar thoma,,,nuk mundesh ta shiqosh me me anje dekode standard,ok
shume mire e ka spjeguar thoma,,,nuk mundesh ta shiqosh me me anje dekode standard,ok
kushe din pse,,,tani ne kete moment deshi vllau me fashu dm500s,,,,por kurrsesi nuk lidhet me dreamup....i provoj te gjithe versionet por nuk konektohet,,,,dm500s punon por pershak qe i ka kalu linja dhe ka qene me pasword deshi ta flashon per me fut nje imazh te ri dhe ndonje clinje,,,,pse po ndodh kjo kush e din
pershendetje ku mund ta gjej ccam 2.2.1
Prsh Djema!
Kam nje Dreambox por nuk e kam Imagen me Teletex provova tja shkarkoj nga Adons por nuk gjeta
munde te me jap njeri ndonje teletex dhe se si shkarkohet dhe ku munde ta gjeje tek Adons per ta vendosur?
Gjithe te mirat
une kam flashu shume here,,,por kjo i ndodhi vllut,spo mundet te lidhet me null modem qe te flashon ,,,,si po mendon me ndryshu com port...e ka te lidhur nullmodem me shtepize dhe aty eshte COM 1 kuptohet,e provum disa her me lloje te ndryshme dream up por spo ka kurfar qasje,,,,duhet po mendon me ndryshu com 1,nese po tregom si
per qfare te vyn teletext me image,po mendon ne plugin apo