pershendetje juve e kam instalu Gemin2 v5.1. ne dreambox 800HD orginal esht , a duhet me instalu GP3 dhe nese di dikush prej jush te me tregoj dhe ku ta gjej at GP3 ju faleminderit
pershendetje juve e kam instalu Gemin2 v5.1. ne dreambox 800HD orginal esht , a duhet me instalu GP3 dhe nese di dikush prej jush te me tregoj dhe ku ta gjej at GP3 ju faleminderit
Pershendetje te gjitheve. Kam probleme me DM500s. cdo mengjes qe e vendos ne rrym aparatin ai nuk me ndezet por pulson 1her driten jeshile dhe 1her driten e kuqe dhe jeshile bashk. duhet ta heqesh disa her nga rryma qe te stabilizohet. desha te di sesi mund ta riparoj kete problem. flm
Backup image emu all ok{digiturk,upc,tnt,bulsat,skylink,orf & biss} oscam.keys i modifukuar per te hapur dhe tntsat
per e1 eshte
dhe jo paketa digiturk nuk hapet e gjitha...nuk hapen kanalet me filma,sport dhe ppv
vetem ushqyesi e ka??? kam problem mos e ka aparati se kam provuar dhe aparate te tjer me ate ushqyes e kan punuar normalisht. desha te theksoj qe pas e heq dhe e ve shpesh rrymen ne receiver arrin te ndizet normalisht dhe nese e le dhe 1apo2 jav po e heq aparatin nga rryma nuk me shkakton asnje problem. i vetmi problem esht kur e heq nga rryma dhe e vendos prap