faleminderit olves12 po un dm e kam hd800 clon e spom bon ose un spo di , cili nese ke ndonje imazh 800 clone ne te oscam ymod ose ndonje sqarim me te detaizuar sepse te gjitha si mi the ti I bero por kot prap sme ben flm shum
faleminderit olves12 po un dm e kam hd800 clon e spom bon ose un spo di , cili nese ke ndonje imazh 800 clone ne te oscam ymod ose ndonje sqarim me te detaizuar sepse te gjitha si mi the ti I bero por kot prap sme ben flm shum
ky tuner nuk eshte nga ata qe perdor dekoderi i sky italise ,pranaj nuk e gjen dot me italy sat dtt driverat .Do veprosh keshtu:
istalimi i tunerit sky dvb-t SIANO
1-butoni blu----butoni i kuq(utility)
3-Gestione-dvb-t/c adapter--jep ok
4--butoni jeshil (istalazione driver)
exit--beji reboot aparatit jepi ok dhe driveri eshte instaluar
Siano-Nice-Digital reicever
Per te pare qe eshte instaluar shiko te
menu--configurazione--ricerca canali--configurazione tuner--tuner a--leviz djathtas te Tuner B dhe aty do shikosh nqs te del Tuner B qe driverat e DVB-T jane instaluar ok.Kjo eshte ruga e kam vete kete tuner dhe punon OK
E provova serish dhe driverat jane instaluar ne rregull pasi dalin ne menu por tuneri nuk B nuk shfaqet. I vetmi tuner qe del ne menune e konfigurimit te tunerit eshte ai Tuneri A satelitor.
pershendetje te gjitheve.kam nje dm 800se sim a8p turner bcm 4505 dhe kam problem me sinjalin ne disa kanale si p.sh{tvsh, rtk-sat, prima fila,alacarte,tele5hd,dmax hd etc.}.me perpara kisha nje dm 800 sim 2.01 dhe nuk kisha problem me sinjalin.N.q.s dini cfare problemi kam ma shpjegoni ju lutem.faleminderit.po pati mundesi shpegojeni ca kete problemin
Tuneri duhet te jete patjeter i vendosur te vendi usb,antena nuk eshte e nevojshme te vendoset,une e kam testuar me dm800hd-se me sim Ferari dhe imagine Nemesis 2.6 dhe me punon shume mire nuk e di me c'fare simi e ke ti aparatin se nqs e ke me sim te vjeter nuk e suporton ,sipas meje shiko dhe njehere proceduren se diku duhet te gabosh se une kam vendosur disa me sim 2.10 dhe ferari dhe me kane funksionuar shume mire
Dua te di 1 gje aparati jot kur e bleve e kishte vendin e usb prapa apo ja ke vendosur ti ,pasi un kam pare dm500hd orgjinal pa vend usb ,ta bej kete pyetje pasi kam frike kur fut tunerin ne usb mos nuk ta njeh aparati mesa di un aparatet orgjinal nuk kane vend usb ,po u vendoset sidoqofte dhe me aparat orgjinal tuneri punon se kjo gje eshte e provuar jo nga une po nga te tjere qe e kane provuar
Aparati eshte Dreambox 800 HD second edition dhe jo Dreambox 800 HD. Ky aparat eshte versioni i dyte i Dreambox 800 HD dhe eshte me porte usb e cila punon ne rregull pasi une shoh filma madje qe kam ne usb me playerin e aparatit. Por meqe ra fjala per Dreambox 500 Hd a ka ndonje zgjidhje per tu lidhur me tuner tokesor duke qene se ky aparat nuk ka porte usb por vetem porte miniusb ? Faleminderit.