Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 2 of 100 FirstFirst 12347122752 ... LastLast
Results 11 to 20 of 999

Thread: Dreambox - image, firm, soft, etj.

New Member
    Uploads
    0

dreambox pvr 600 s

mirmbrema ! do te desha nje sqarim te vogel :

kam nje aparat dreambox 600 pvr , dhe bleva ne shqiperi nje carte tring ! tani , me thane qe per te lexuar ke te karten tring , do te me duhet te shtoj dicka qe te mund te shikoj kanalet e tringut me dreambox tim !
    dhe e dyta , si mund ta di une me c fare moduli punon dreambox im ?? me thane qe do te me duhet dhe nje modul conax ! a ka mundesi te me sqaroni me thjeshte rrugen qe duhet te ndjek per te mundur te shikoj me kete karte !

ne fakt une nuk e mbaj fare satelitin tim nga eutelsat , por vetem nga astra dhe hotbird ! me thane gjithashtu qe duhet ta kthej te pakten nje here ne muaj satelitin nga eutelsat qe te ribeje nje riaktivizim karta !

tani pyetjet e mia jane : c file duhet ti shtoj une dreambox tim qe te mund te shikoj me kete karte :
    2 si mund ta di une a ka modul conax aparati im apo jo , dhe ne qofte se jo , ku mund te gjej decodeur me conax !
    dhe e treta , eshte e domosdoshme qe ta kthej satelitin nje here ne muaj ne eutelsat per te riactivizuar karten ??

flm

2. Advertise Here
    Contributing Member
    Uploads
    3

Re: Dreambox - image, firm, soft, etj.

kam nje pyetje,a keni provu ndokush qe te Lidheni LNB ne OUT pas dm500s dhe te lidheni me Anten ne TV,,,,,se te une nuk po funksionon

Senior Member M-P's Avatar
    Uploads
    5

Nuk e di nese e kam vetem une kete problem?

E instaloj usb tunerin ne te gjithe aparatet dm 800, dm 500 qe kane imazh edg nemesis. me asnje imazh tjeter nu e instaloj dot. nemesis eshte shume i madh si imazh dhe e veshtireson aparatin dhe komandat me pult i merr me veshtiresi. kam nje imazh gemini shume te mire por nuk instaloj dot usb dvb-t tuner.

Ndonje ndihme? nqs e ka instaluar ndonje ne gemini.FLM

Contributing Member MATJANI's Avatar
    Uploads
    84

A ekziston ndonje menyre per te instaluar ndonje usb 3G te vodafonit ose AMC ne dreambox.

Senior Member thomaqirici's Avatar
    Uploads
    15

pershendetje cuna:po perpiqem te hap karten e tringut ne enigma2 por nuk ja arrita dot....desha te di a e ka provuar njeri hapet apo jo qe mos te lodhem kot...ne enigma1 e hapa....faleminderit...

Senior Member
    Uploads
    37

Nderrim karte sim dreambox

Pershendetje!
    Une do te doja te ndryshoja karten sim 1,0 (e bardhe) te vjeter ,te dm 800HD klone me secondstage SS72, me nje karte sim me te avancuar si p.sh nje (card Sim 2.10) apo (card sim 2.01).
    A eshte e mundur?
    Dhe cfare duhet te bej, dhe cfare ndodh?

Te dhenat e dreamboxit tim 800hd jane keto:
    black hole image eksperimentale 19-04-2010
    Tuner A: Alpet BSBE2 (DVB-S2)

C me keshilloni?
    Kush eshte me i mire card sim 2.10 apo card sim 2.01 per te vendosur ne dreambox 800hd qe kam?
    Dhe a eshte e mundur?
    Dhe cili nga keta dy sim card eshte me i pershtatshem per dm 800HD qe kam?
    E bej kete pasi dua te perdor nje USB DVB-T per kanale tokesore, sepse me sim card Version 1.0 dhe nuk mund te gjej ndonje plugins per USB DVB-T tokesore.

Pres pergjigjet dhe keshillat tuaja nese keni patur nje eksperience te tille.
    Ju falemiderit!

Contributing Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by fillestari View Post
    Po eshte fare thjesht.
    1. share nje folder ne PC dhe
    2. Mount ne DM.
    Ketu http://www.satsupreme.com/showthread...994#post992994 te menyra e pare e ke te shpjeguar.
    Po te aplikosh ate metode i shikon filmat apo videot prej PC ne DM pa pengesa. Vec ne kete rast nuk do regjistrosh, por thjesht do fusesh filmat ne folderin qe ke bere share ne PC. Dhe ne pultin e DM shtyp Menu - File mode - harddisk, ketu do gjesh filmin apo filmat qe ke fut ne folderin e siperpermendur.
    Po per DM800 me enigma 2 cfare rruge duhet ndjekur?

Contributing Member
    Uploads
    1

Re: Nderrim karte sim dreambox

Quote Originally Posted by lice View Post
    Pershendetje!
    Une do te doja te ndryshoja karten sim 1,0 (e bardhe) te vjeter ,te dm 800HD klone me secondstage SS72, me nje karte sim me te avancuar si p.sh nje (card Sim 2.10) apo (card sim 2.01).
    A eshte e mundur?
    Dhe cfare duhet te bej, dhe cfare ndodh?

Te dhenat e dreamboxit tim 800hd jane keto:
    black hole image eksperimentale 19-04-2010
    Tuner A: Alpet BSBE2 (DVB-S2)

C me keshilloni?
    Kush eshte me i mire card sim 2.10 apo card sim 2.01 per te vendosur ne dreambox 800hd qe kam?
    Dhe a eshte e mundur?
    Dhe cili nga keta dy sim card eshte me i pershtatshem per dm 800HD qe kam?
    E bej kete pasi dua te perdor nje USB DVB-T per kanale tokesore, sepse me sim card Version 1.0 dhe nuk mund te gjej ndonje plugins per USB DVB-T tokesore.

Pres pergjigjet dhe keshillat tuaja nese keni patur nje eksperience te tille.
    Ju falemiderit!
    Mund te behet nderrimi kartes,sipas disa mendimeve qe jane dhene ne forum,gjilanasi007 jep keto udhezime si me poshte
    1.E fikni resiverin me nderpreresin mbrapa
    2.E mbani te shtyper pullen para resiverit dhe e aktivizoni resiverin nga nderpreresi mbrapa
    3.IP adresen qe e shihni e shkruani ne IE (rekomandohet) ose ndonji browser tjeter
    4.Shkoni ne opcionon frmavare upgrade dhe e hudhni imazhin me sim2 (pra me simin te ri qe mendoni me vnu)
    5.Dhe tashti kryesorja OPCIonin REBOOT AFTER INSTALL mos e aktivizo(leje te zbrazet)
    6.Kur te kryhet procesi 100% e hekni prej rrymes,kujdese sduhet te kete rebote
    7.Tashti e hekni kapakun e resiverit dhe e ndroni sim karten
    8.E perseritni piken 1,2 dhe 3
    9.Shkoni ne opcionin frimavare upgrade dhe e hudhni ssl per imazhin qe e keni hudhe me heret prsh ssl84b
    10.Tashti mundeni qe edhe opcionin e rebotit ta aktivizoni dhe mbase rebotit imazhi dhe ssl do te jene ne funksion
    sa per karten,nrm qe 2.10 eshte me e mire...

VIP Member mile kristo's Avatar
    Uploads
    268

Quote Originally Posted by M-P View Post
    Nuk e di nese e kam vetem une kete problem?

E instaloj usb tunerin ne te gjithe aparatet dm 800, dm 500 qe kane imazh edg nemesis. me asnje imazh tjeter nu e instaloj dot. nemesis eshte shume i madh si imazh dhe e veshtireson aparatin dhe komandat me pult i merr me veshtiresi. kam nje imazh gemini shume te mire por nuk instaloj dot usb dvb-t tuner.

Ndonje ndihme? nqs e ka instaluar ndonje ne gemini.FLM
    mjafton ti heqesh disa pluginsa dhe programe qe ste hyjne ne pune qe te punoi me lehte

VIP Member mile kristo's Avatar
    Uploads
    268

Quote Originally Posted by thomaqirici View Post
    pershendetje cuna:po perpiqem te hap karten e tringut ne enigma2 por nuk ja arrita dot....desha te di a e ka provuar njeri hapet apo jo qe mos te lodhem kot...ne enigma1 e hapa....faleminderit...
    vendos keto sipas radhes tek config
    Attached Files Attached Files

Page 2 of 100 FirstFirst 12347122752 ... LastLast
Advertise Here