Flm ne pergjigjeje qe u munduan te me ndihmojn,Tash u ktheva nga Kosova,po sa te vizitoj prap kosoven do te mundohem te zgjidh problemin.Pershendetje te gjitheve.
Ka ndonjeri ide se si mund te perdoret ky plugin ne enigma 2 " airplayer " ????
pershendetje,apo ka ndokush problem me Vizionplus,pasi te une nuk hapet,,,,ne te vertet ndodh keshtu,nese e hapi ndonje kanal te tring dhe shkoj ne vizionplus hapet,por pas 2 min mbyllet ,kurr sme ka ndodh keshtu,e tash qe nga e diela po kam problem,pasi po e shof qe po vazhdon ky problem vtem me vizionplus ,thash mos i ka ndodh edhe ndokuj,pres ndihme
i koduar....por jam pagues i paketes trinf si mundet te jete ashtu,se prap i njejti problem vazhdon edeh tani kur po shkruaj,flm per pergjigjen dhe mendimin tend
un nuk e shoh se ndalet,ndoshta te ju ka fajet abonimi ?
Dua te shoh kanalet e tv ne pc me ane te IP te DM 800,por nuk mund te lidhem...me thote problem loading page...dikur jam lidhur,ndonje keshille a ndihme...flm...
Disponoj Sunray 800 hd se Imagine nemesis 2.6,release SVN(109r0) by ramiMAHER,09-07-2012.
kam problem me hapjen me dekodifikimin e disa kanaleve te DGA.Sepse gjysmat i shoh te tjerat jo.Jam abonent i rregullt prej 4 vitesh.me pare disponoja C-tech2100plus dhe tani kam blere sunray. kam emu 2.3.0 dhe 3.6 por nuk dekodifikon film autor,thriller,drame,hits,etj dhe exp nature,history,chanel one,A1,report etj Cfare duhet te bej meqe paguaj rregullisht abon pa shpenzuar para te tjera? Disponoj akoma skeden e vjeter ngjyre gri. lino 1969 flm.