Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 12 of 101 FirstFirst ... 27101112131417223762 ... LastLast
Results 111 to 120 of 1002

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Senior Member doulapa's Avatar
    Uploads
    13

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Quote Originally Posted by manous View Post
    καταρχήν αν θεωρείς αναδιάρθρωση το μαύρο ή την φαρσο-κωμωδία που παίζεται τότε α)εισαι μετανάστης και απέχεις από τα Ελληνικά δρώμενα, β) είσαι τελείως αφελής.

δεύτερον απο τι βλέπεις αυτοι που δουλεύουν (τζαμπα), δούλευαν, και ΔΕΝ θα δουλεύουν, εκπέμπουν έστω και πειρατικά είναι απλοί εργαζόμενοι από 700-2000 ευρώ, οι υπόλοιποι και άνω των 7000ευρω (κάτι γραμματείς και φαρισαίοι) θα πάρουν αποζημίωση και θα ξαναμπούν στην ΝΕΡΙΤ Α.Ε. (-χωριςΑΕ μοιάζει με τούρκικο σειριαλ ).
    Εκπέμπουν χωρίς διευθυντές, παραγωγούς, σκηνοθέτες. και σκίζουν παρά το βρώμικο πόλεμο που δέχονται.
    Ζω στην Ελλάδα φιλέ και έχει τυπωθεί καλά στο πετσί μου η λαμογια του δημοσίου υπαλλήλου. Εσύ λες οκ ας μην κλείσει η ΕΡΤ για άμα ανοίξει άλλος φορέας και θα κάνει τα ίδια. Οκ τότε φίλε κακώς τότε παιδευόμαστε . Ας μην αλλάξουμε τίποτα . Μια χαρά είμαστε . Μια ωραία οικογένεια.

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by PARON View Post
    Φιλε μου καλε οταν ζουσα και εργαζομουν στην Ελλαδα ΝΑΙ υπηρχαν εξερετικοι ανθρωποι σ ολους τους χωρους της εργασιας ( λαμογια παντα υπηρχαν αλλα δεν ηταν ο κανονας) εσυ θελεις να μηδενιζεις τους παντες πραγμα που για μενα ειναι παραλογο...ισως να μην εργαστηκες ποτε σ αυτο το τοπο αλλα τοτε δεν δικαιολογεισαι να κρινεις...εφυγα απο την Ελλαδα πριν απο εικοσι τοσα χρονια αλλα εχω τις καλυτερες εμπειριες και ο τοπος και οι ανθρωποι της θα ειναι παντα στο μυαλο και στην καρδια μου!!!!
    aete ego den echo kanena prowlima ute me tin ellada ute me ton kosmo pu zi se afto to kratos!..................esi mu fenete berdewis orismena pragmata...........dimiurgis tin entiposi dithen,kati ligi rimaksan olo to kratos!.........ke afto den ine etzi, dioti den ginete ligi na kanun tetia zimia!....................ti pai na pi den itan o kanonas?...........wre aete edo mexri ke to nero klewune (pernane solines dipla APO to roloi) ....gia namin plirosune 2ewro nero ........ke esi les den ine o kanonas,kala tha mas trelanis esi...........pios echi magazi stin ellada ke kowi apodiksis?.................tha fas batzes an zitisis apodiksi stin ellada,i misi ellada perni sintaksis maimou,alos ine koutzos alos gawos alos strawos,klp...............ti den ine o kanonas?...............kana kouponi se ksenodoxio esi den echis ksargirosi?......

VIP Member aetos01's Avatar
    Uploads
    100

Quote Originally Posted by McLaren. View Post
    aete ego den echo kanena prowlima ute me tin ellada ute me ton kosmo pu zi se afto to kratos!..................esi mu fenete berdewis orismena pragmata...........dimiurgis tin entiposi dithen,kati ligi rimaksan olo to kratos!.........ke afto den ine etzi, dioti den ginete ligi na kanun tetia zimia!....................ti pai na pi den itan o kanonas?...........wre aete edo mexri ke to nero klewune (pernane solines dipla APO to roloi) ....gia namin plirosune 2ewro nero ........ke esi les den ine o kanonas,kala tha mas trelanis esi...........pios echi magazi stin ellada ke kowi apodiksis?.................tha fas batzes an zitisis apodiksi stin ellada,i misi ellada perni sintaksis maimou,alos ine koutzos alos gawos alos strawos,klp...............ti den ine o kanonas?...............kana kouponi se ksenodoxio esi den echis ksargirosi?......
    φιλε εγω εζησα εκει 17 χρονια ,,, μπορει να ημουν ο χαζος της παρεας και ολοι που γνωρισα και δουλεψα μαζι τους ηταν και αυτοι χαζοι αφου εκαναν παρεα μαζι μου αλλα οχι δεν εκλεψα τιποτε απο το ελληνικο κρατος ουτε καταλαβαινω τι ειναι αυτα που λες για κουπονια και ξενοδοχεια !!!! και αποδειξεις επερνα απο τα μαγαζια και το θυμαμαι γιατι τις κατεθετα στην εφορια .... αν λοιπον εσυ σαν γατα εβλεπες γυρο απατες και κλοπες απο τον απλο κοσμακι που εγω δεν τις εβλεπα τι να πω!!! ομολογω οτι ειμαι βλακας και απορω μαλιστα πως στο καλο καταφερα και τελειωσα το πανεπιστημιο !!! εκτος και μου πεις οτι περασα τις πανελληνιες με κλεψιμο !!!!!

Junior Member emmen's Avatar
    Uploads
    0

Όσο η σχέση μεταξύ Κράτους και πολιτών δεν διέπεται από διαφάνεια, ειλικρίνεια και σεβασμό, δηλαδή από σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης, η διαφθορά δεν πρόκειται να εξαλειφθεί. Και η εμπιστοσύνη χτίζεται. Κάθε μέρα, βήμα-βήμα. Με πράξεις, όχι με λόγια...........

Member
    Uploads
    0

Mc Laren....αυτα που λες για οτι οι μισες συνταξεις στην Ελλαδα ειναι μαιμου και οτι θα φας ξυλο αμα ζητησεις αποδειξη που τα εχεις δει??Το οτι υπαρχουν απατεωνες ναι,υπαρχουν παντου,αλλου λιγοτεροι αλλου περισσοτεροι....εδω ισως λιγο περισσοτεροι...αλλα εσυ τα εκμηδενιζεις ολα!!!Απο οτι καταλαβαινω δεν ζεις εδω αρα δεν μπορεις να ξερεις τιποτα για το τι συμβαινει....και ο τροπος που μιλας ειναι "βορειοευρωπαικος"...για να μην πω καθαρα γερμανικος.και προσεχε λιγο οταν αναφερεσαι στην Ελλαδα απαξιωτικα αποκαλωντας την "Ελλαδισταν"....και να βελτιωσεις λιγο τα ελληνικα σου για να σε καταλαβαινουμε καλυτερα....γιατι εδω μεσα σε διαβαζουν Ελληνες.
    Με ολο τον σεβασμο θελω να σου πω πως αν δεν εισαι ελληνας(συγνωμη αλλα δεν το γνωριζω) η δεν αισθανεσαι ελληνας καλο ειναι να μην βρισκεσαι στο ελληνικο forum.Γιατι το μονο που κανεις ειναι να μας προκαλεις....και σε δυσκολες εποχες :)
    Αυτα ειχα να σου πω φιλικα....και δεν προκειτε να επανελθω!

Junior Member
    Uploads
    0

Ρε τι ασχολείστε με το άτομο .Για διαβάστε την ενότητα (Πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας) και θα καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καλά μ' αυτόν τον Έλληνα.

Senior Member
    Uploads
    0

καλημερα το πουλακι που μου ειπε οτι η digea αλλαζει συχνοτητα βγηκε αληθινο και μιλαω για το δορυφορικο προγραμμα.Μαλιστα το πουλακι μου ειπε οτι αυτο θα γινεται καθε 2 μηνες. Μηπως βρηκε καποιοσ απο εσας την νεα συχνοτητα?

Senior Member aoxara-fc's Avatar
    Uploads
    20

Άλλαξε και η Netmed
    και οι νέες παράμετροι είναι :

Digea : 12547H & 12567H
    SR 13958
    DVB-S2/8PSK
    FEC 1/3
    ευτυχώς το κλειδί δεν άλλαξε...

και Netmed :
    12714Η
    18905
    DVB-S2/8PSK
    FEC 1/3

Senior Member
    Uploads
    0

ΠΟΛΥ καλα κανει η digea και αλλαζει της συχνοτητες . καποιοι προσπαθουν να κερδοσκοπισουν .. περνωντασ ανα τη επικρατεια δορυφορικουσ δεκτες για τα καναλια τησ digea . Aλλο να κανεισ το χομπυ σου και την τρελλα σου οπωσ εγω και πολλοι εδω μεσα και αλλο να βγαζεις χρηματα

Senior Member
    Uploads
    1

Εγώ λέω οτι Χάρη κάνουν σε αυτούς τους κακους ανθρώπους που λέτε οτι τα κονομανε γιατι θα πάνε πάλι για να συντονισουν τους δέκτες. Οπότε κατι θα χρεωσουν. Δεν ειναι δικιά του ευθύνη αν κάποια ανεγκεφαλος δεν εχει δουλειά να κάνει και παίζει με τις συχνότητες. πρέπει να τους εχει τσουξει παρα πολυ πάντως που. Έρτ. Θαειναι στον πληστηριασμο των συχνοτήτων το τέλος του μήνα. Ως ο μόνος παροχος αυτών φυσικά, τσαμπα πήγε η χαρά της digea και των αφεντικων της. Δεν τα κατάφεραν να τους χαρησουν τη διαχείριση της Δημόσιας περιουσίας.

Advertise Here

Tags for this Thread