file pola egrapses ke tipotes den ipes!................................mu thimizis to elliniko to xoui "nase kala"na pas sto kalo"...blabla.........efxes ke Agios o Theos.......................tora pos milai i grafi o kathe enas tin analogi glossa ine alo Thema,..................oso gia tis apodiksis tis ksechases tis sxines sto nisi pu efagan bazes epidis tus zitisan apodiksis?.....................o ellinas ksechnai oti den ton simferi to Google Omos oxi....
Ολοι εχουμε βρει για το ποιος φταιει για την της ελλαδιτσας μας Οι μόνοι που δεν το έχουν βρει, η κάνουν πως δεν το γνωρίζουν και πουλούν την τρέλα τους είναι αυτοι,οι πουλημένοι ελληναραδες ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Αλλα και Δεν μπορούμε όμως να τους τσουβαλιάσουμε όλους . Ο δημοσιος Υπαλληλος που ειναι αχρηστος και τεμπελης Ο ελευθερος επαγγελματιας που κλεβει την εφορια Οι γιατροι- δικηγοροι ,μηχανικοι δημοσιογραφοι που φοροδιαφευγουν,που ειναι κλεφτες εκ πεποιθησεως Οι αγρότες που εχουν πάρει παράνομες επιδοτήσεις κλπ κλπ Για τους μεγαλοκεφαλαιουχους δεν θα βρούμε …ψεγάδι… Ελπίζω να συνειδητοποιείσουμε ότι το διαίρε και βασίλευε είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να μας συμβεί, σε οποιαδήποτε κατηγορία πολίτη και αν ανήκουμε, καθώς όλοι εξαρτόμαστε από όλους Σκεφτείτε ποιοι είναι αυτοί που μας δηλητηριάζουν το μυαλό και την κρίση μας.Ο φανατισμός με την ηλιθιότητα είναι αδελφάκια
Εγω παλι μετα την αλλαγη των συχνοτητων το σημα μου εχει πεσει κατα αρκετα db συγκεκριμενα στον αντ1 απο 11.50 τωρα ειμαι στα 4.0db αλλα το καλο ειναι ακομα παιζει!Και την Netmed απο 15.50 στα 10.0 db στης καινουριες συχνοτητες
Αν ξερει κανεις και τη νεα συχνοτητα για Ζουγκλα ας την ποσταρει εδω
Οτι κι αν δοκιμασα Zougla tv δεν υπαρχη...
Τα πρωινά δεν εκπέμπει το feed αυτό,γι αυτό δεν το βλέπεις.
Βράδυ δοκίμασα με αυτές τις συχνότητες… και με άλλες που μου έδωσαν το ίδιο τζίφος!
Ενώ κατέβασα τα άλλα κανάλια σταρ, αντένα κτλ, την ζούγκλα ούτε το όνομα δεν βρίσκει!