Αν και δεν υπάρχει πρόβλημα λήψης, και σε εμένα οι συχνότητες της digea και της επίγειας nova μετά τις αλλαγές έχουν χαμηλότερο σήμα από πριν.
Αν και δεν υπάρχει πρόβλημα λήψης, και σε εμένα οι συχνότητες της digea και της επίγειας nova μετά τις αλλαγές έχουν χαμηλότερο σήμα από πριν.
Πρώτα από όλα το πιάτο αυτό είναι σταθερό στις 3.1 μοιρες για την digea
Το ξανακοιταξα το πιάτο και είναι μια χαρά. Η συχνότητα. 11553(JSC)έχει
Ένταση 85% και ποιότητα 79% .Οι συχνότητες της digea από θέμα ποιοτικού σήματος
είναι στο 51% και η ένταση τους στο 80% ενώ πριν την αλλαγή των συχνοτήτων
η ποιότητα ήταν στο 78% και η ένταση στο 92%.
παιδια καλησπερα.εγω εχω το εξης προβλημα.εβλεπα κανονικα μεχρι πριν λιγες μερες /τωρα μετα το κατεβασμα των νεων συχνοτητων μου ανοιγουν μονο ο ΑΝΤ1 και ΑΛΦΑ.τα υπολοιπα μου τα δειχνει κωδικοποιημενα .καποια αλλαγη πρεπει μα εγινε.καμμια βοηθεια
Δεν ξερω ποιον δεκτη εχεις αλλα σε καποιους δεκτες θελει και τη νεα συχνοτητα για να παιξουν τα καναλια προχθες σε ενα γνωστο μου με δεκτη Opticum HD X406p Full HD ειχε το ιδιο θεμα με σενα του εβαλα της νεες συχνοτητες και ολα επαιξαν,Βεβαια οπως αναφερει ο φιλος ιωαννης πιο πανω καποια καναλια ειναι free to air
Παιδια σε μενα ενω πριν ειχα καλυτερο σημα και σε ποιοτητα και σε ενταση και σε dB Mε το τιουνερ BCM 4505 δεν μπορουσα να δω καθολου μονο με το Μ τιουνερ.Ενω μετα την αλλαγη παρολου που η ενταση ποιοτητα και dB ειναι χαμηλοτερα τα καναλια παιζουνε πλεον και με το BCM-4505..Πιατο 80 cm
Αρα μπορω να υποθεσω μετα την αλλαγη παιζουνε καλυτερα
Παιδια μια ερωτηση τα 500αρακια ειναι πλεον συμβατα με τα καναλια της digea στους 3Ε δοκιμασε κανεις γιατι βλεπω οτι πλεον παιζουνε με QPSK