Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 17 of 101 FirstFirst ... 712151617181922274267 ... LastLast
Results 161 to 170 of 1002

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Contributing Member
    Uploads
    0

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Τα sd μοντέλα δεν ήταν ποτέ συμβατά (οι συχνότητες ήταν και είναι dvb-s2).

2. Advertise Here
    Member ioanis papas's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by kurt4000 View Post
    Παιδια μια ερωτηση τα 500αρακια ειναι πλεον συμβατα με τα καναλια της digea στους 3Ε δοκιμασε κανεις γιατι βλεπω οτι πλεον παιζουνε με QPSK
    Οχι δεν γίνεται , το 500αρακι είναι Mpeg2 και οι συχνότητες της Digea είναι Mpeg 4, dvb-s2.

Contributing Member kurt4000's Avatar
    Uploads
    2

Oκ Σας ευχαριστω παιδια νομιζα οτι επειδη με το βγαζει σε QPSK στον ντρεαμποξ παιζει και σε τυπου dvb-s δεκτες,Γιαυτο ειπα να ρωτησω ειδα και στην σελιδα οντως ειναι dvb-s2 οι συχνοτητες.,
    χαρηκα γιατι ειχα κατι παλιους δεκτες sd απλα δεν τους ειχα εδω να δοκιμασω παντως στον ντρεαμποξ με βρισκει τα καναλια σαν dvb-s QPSK περιεργο δεν ειναι?
    θελω να πω οτι εκανα αναζητηση με τον 800 και με τα βρισκει σε αυτη τη διαμορφωση DVB-S QPSK

Uploads
    2

Στην κατάσχεση του σπιτιού ενός άνεργου μεταλλεργάτη προχώρησε το Δημόσιο για χρέη 1.677 ευρώ στην εφορία.
    Ο μεταλλεργάτης, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, είναι άνεργος εδώ και τρία χρόνια και το μοναδικό του περιουσιακό στοιχείο είναι το συγκεκριμένο σπίτι στα Καμίνια.
    Το σπίτι βρίσκεται υπό κατάσχεση, καθώς ο ιδιοκτήτης του χρωστά στην εφορία 1.677,95 ευρώ και με τις προσαυξήσεις έφτασε τα 2.173,81 ευρώ.
    H διαδικασία της κατάσχεσης ξεκίνησε στις 25 Ιουνίου από δικαστικό επιμελητή του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Αυτα μονο στην ελλαδα γινονται εν ετη 2013!

Senior Member
    Uploads
    0

Στην κατάσχεση του σπιτιού ενός άνεργου μεταλλεργάτη προχώρησε το Δημόσιο για χρέη 1.677 ευρώ στην εφορία.
    Ο μεταλλεργάτης, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, είναι άνεργος εδώ και τρία χρόνια και το μοναδικό του περιουσιακό στοιχείο είναι το συγκεκριμένο σπίτι στα Καμίνια.
    Το σπίτι βρίσκεται υπό κατάσχεση, καθώς ο ιδιοκτήτης του χρωστά στην εφορία 1.677,95 ευρώ και με τις προσαυξήσεις έφτασε τα 2.173,81 ευρώ.
    H διαδικασία της κατάσχεσης ξεκίνησε στις 25 Ιουνίου από δικαστικό επιμελητή του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Αυτα μονο στην ελλαδα γινονται εν ετη 2013!
    Αυτα μονο στην ελλαδα γινονται ..............lete otan den sas simferi Kati........................aftos o nikokiris ,den mules ..............echi spiti sta kaminia ala den echi 2.173,81.............edo tergiazi "Αυτα μονο στην ελλαδα γινονται".......... na min agoraze spiti ean den ine ikanos na plirosi tis ipoxreosis tu!!!!!!!!.....................10ekatomi ria ellines echune o kathe enas APO 1-2-3-spitia .................mexri kana xrono afta den ichane eksoda ke tora pu arxisan efories xaratzia klp...........archisan ta klamata!........Asterike sto Germany su pernune to sowrako ean tus xrostas 1ewro ke oxi 2.173,81 ..................na tu to parune gia na waloune mialo,otan den echume ewropula den agorazume ite spitia ite doudou ite iphone! ...................pu ise aeteeeeeeeeeeee tha me malosun tora :"re megale edo den ine Germany naoume".........xoxoxoxoxoxo

Uploads
    2

Quote Originally Posted by mclaren. View Post
    Αυτα μονο στην ελλαδα γινονται ..............lete otan den sas simferi kati........................aftos o nikokiris ,den mules ..............echi spiti sta kaminia ala den echi 2.173,81.............edo tergiazi "Αυτα μονο στην ελλαδα γινονται".......... Na min agoraze spiti ean den ine ikanos na plirosi tis ipoxreosis tu!!!!!!!!.....................10ekatomi ria ellines echune o kathe enas apo 1-2-3-spitia .................mexri kana xrono afta den ichane eksoda ke tora pu arxisan efories xaratzia klp...........archisan ta klamata!........asterike sto germany su pernune to sowrako ean tus xrostas 1ewro ke oxi 2.173,81 .....................................pu ise aeteeeeeeeeeeee tha me malosun tora :"re megale edo den ine germany naoume".........xoxoxoxoxoxo
    το πιο πιθανο ειναι ειναι να το πηρε απο τους γονεις του και οχι να το αγορασε.Εμενα παντος με φαινετε πολυ παραξενο να σε περνουνε το σπιτι για ενα χρεος 2200 ευρο κατι μου δεν μου καθεται καλα.Τωρα μου λες για γερμανια οτι αμα χρωστας ενα ευρω στο περνουνε και εγω μπορω να σε φερω ενα παραδειγμα απο ενα φαρουκ(τρελο) ελληνα που χρωσταει στο γερμανικο κρατος και δεν τον ακουμπανε καν απλα του στελνουνε ροζ χαρτακια και μαλιστα τον πληρωνουν και απο πανω! Συγκεκριμενα χρωσταει στην γερμανικη τηλεοραση rundfunk ard,zdf,dradio 2000 Χιλιαρικα και δεν του κανουνε τιποτα εκτος αυτο του πληρωνουν και το σπιτι και του δινουνε και χρηματα για να ζησει,Και αμα πεις τιποτα γιαυτον κανεις παραπονα δλδ για αυτον στης αρχες για καποιο προβλημα που εχεις μαζι του θα σε που συγνωμη κυριε αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι ειναι τρελος και με χαρτι...Γιαυτο μην με λες για γερμανια ασε τα βλεπω και εδω 2 χρονια τη γινεται!!Αρκει να ξερεις τα πατηματα

Senior Member
    Uploads
    0

το πιο πιθανο ειναι ειναι να το πηρε απο τους γονεις του και οχι να το αγορασε.Εμενα παντος με φαινετε πολυ παραξενο να σε περνουνε το σπιτι για ενα χρεος 2200 ευρο κατι μου δεν μου καθεται καλα.Τωρα μου λες για γερμανια οτι αμα χρωστας ενα ευρω στο περνουνε και εγω μπορω να σε φερω ενα παραδειγμα απο ενα φαρουκ(τρελο) ελληνα που χρωσταει στο γερμανικο κρατος και δεν τον ακουμπανε καν απλα του στελνουνε ροζ χαρτακια και μαλιστα τον πληρωνουν και απο πανω! Συγκεκριμενα χρωσταει στην γερμανικη τηλεοραση rundfunk ard,zdf,dradio 2000 Χιλιαρικα και δεν του κανουνε τιποτα εκτος αυτο του πληρωνουν και το σπιτι και του δινουνε και χρηματα για να ζησει,Και αμα πεις τιποτα γιαυτον κανεις παραπονα δλδ για αυτον στης αρχες για καποιο προβλημα που εχεις μαζι του θα σε που συγνωμη κυριε αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι ειναι τρελος και με χαρτι...Γιαυτο μην με λες για γερμανια ασε τα βλεπω και εδω 2 χρονια τη γινεται!!Αρκει να ξερεις τα πατηματα
    afta ine blabla o kathe enas lei to Konto tu ke to makri tu.......ego ksero edo etzi ke an xrostas .................su erchete o koukos!......................pes tu siafari na su eksigisi ton kouko...............xaxaxaxaxaxa

Uploads
    2

Και μετα αν πας στην γερμανια στην περιοχη που μενεις και πεις συγνωμη κυριε εγω δεν τη βγαζω δεν μπορω να ανταπεξελθο στης υποχρεωσης μου δανεια ενοικιο κλπ γιατι ο μισθος μου ειναι 700 ευρω σε βοηθαει η πολη ενω στην ελλαδα δεν τους ενδιαφερει καν!Και φυσικα δεν θα σε βοηθησουν γιατι εκει δεν ειναι γερμανια αλλα ελλαδα χωρα των λαμογιον και τον πολιτικων

Senior Member
    Uploads
    0

Και μετα αν πας στην γερμανια στην περιοχη που μενεις και πεις συγνωμη κυριε εγω δεν τη βγαζω δεν μπορω να ανταπεξελθο στης υποχρεωσης μου δανεια ενοικιο κλπ γιατι ο μισθος μου ειναι 700 ευρω σε βοηθαει η πολη ενω στην ελλαδα δεν τους ενδιαφερει καν!Και φυσικα δεν θα σε βοηθησουν γιατι εκει δεν ειναι γερμανια αλλα ελλαδα χωρα των λαμογιον και τον πολιτικων
    kanis lathos ke stin ellada tha se woithusan ean ichan!.........................ala na pu den echune epidis ............"ta Fagate"....

Uploads
    2

Quote Originally Posted by mclaren. View Post
    afta ine blabla o kathe enas lei to konto tu ke to makri tu.......ego ksero edo etzi ke an xrostas .................su erchete o koukos!......................pes tu siafari na su eksigisi ton kouko...............xaxaxaxaxaxa
    Εγω αυτο που ξερω φιλε μακλαρεν ειναι οτι στην ελλαδα δουλευα 180 ωρες και επερνα 980 ευρω τα 200 φευγαν στης βενζινες με τα παλια (δεδομενα)-(Τωρα θα ειναι κανα 350) στην μεγαλυτερη βιομηχανια κατασκευων υραυλικον ανελκυστηρων με δικο μου σπιτι στην θεσσαλονικη δλδ χωρις να πληρωνο ενοικιο και δεν την εβγαζα,Ενω εδω γερμανια δουλευω 140 ωρες με διαλλειματα οσα γουσταρω χωρις πιεση και παιρνω 1300 ευρω και την βγαζω σας αρχοντας μεχρι και αμαξι πηρα μεσα σε ενα χρονο και το ξεχρεωσα κιολλας και απο δουλεια καμια σχεση με την ελλαδα στην ελλαδα ο κωλος μου εβγαζε φωτιες γιατι ειναι που οι ελληνες ειναι τεμπελιδες χαχαχα
    Παλια λαικη ρυση ποτε μηλα ποτε φυλλα!!:-p

Advertise Here

Tags for this Thread