Preveza...de variesai pote etsi ????
Preveza...de variesai pote etsi ????
Για οσους θελουν να περασουν λιστα iptv στα μπουκετα στον DM κατεβαστε το dreamboxEDIT_without_setup_5.2.0.0
μιλτο ο πρεβεζα οχι μονο δεν βαριεται ποτε αλλα εχει πριξει ολους του Ελληνες με αυτα που λεει για δρακους και γατες,, σκεψου οτι τον εχουν επικηριξει σ ολη την ελληνικη επικρατεια και τωρα που ηταν διακοπες στη Ελλαδα μεταμφιεστηκε σε χανουμισσα για να μην τον παρουν ειδηση'',,,μονος που τον αντεχει ειμαι εγω κι αυτο λογω επαγγελματος και για ενα ακομα λογο...: τον καλοκραταω μπας και μου στειλει κανα αρχειο...χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!
Xwris na to gnwrizw to sigkekrimeno thema... lew...reboot ston dekti ekanes ?
Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί όταν παίρνω τα settings από το dream δεν μου βγάζει το IPTV2 δεξιά στα favorites του Dreamset.
Άκυρο βρήκα τι είναι …ενεργοποιηση του multiple bouquets..
miltossat,kita otan lei kapios oti etuto i ekino den pezi ke ego leo pezi ........den katalaweno ti echi na kani me wariese i den wariese?...................
aete ................pu ise wre pali perimene su stelno...................xaxaxaxaxaxa... ...................thelo na grapso dipla ala fowame tha me malosi o nikolas..............aete tha stenochorithite me to "iptv"...........