Παιδια μια κουτη ερωτηση(σιγα-σιγα τα γελια )Για τις 3*ανατολικα προκειτε.Υπαρχει περιπτωση τα σοφτ κλειδια να περνανε στον παπου HUMAX 5400z,Με τον παλιο κλασικο τροπο;Υπαρχει καποιος να το εψαξε;
Παιδια μια κουτη ερωτηση(σιγα-σιγα τα γελια )Για τις 3*ανατολικα προκειτε.Υπαρχει περιπτωση τα σοφτ κλειδια να περνανε στον παπου HUMAX 5400z,Με τον παλιο κλασικο τροπο;Υπαρχει καποιος να το εψαξε;
Όχι, είναι dvb-s ο "παππούς".
pios einai o ftinoteros tropos gia na piaseis thn DIG stis 3*anatolika?(gia enan filo to psaxnw egw to katafera akriva)
Οικονομικοί δέκτες είναι σίγουρα οι sab 4700 hd και edision progressiv compact.
Όταν ξέρω και μπορώ, είναι ευχαρίστησή μου.
Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, η NOVA προχωρά στην εφαρμογή των σχεδίων της και αναβαθμίζει το σχήμα διαμόρφωσης και το πρότυπο συμπίεσης εικόνας στον 4ο αναμεταδότη που κατέχει στον δορυφόρο Hotbird 13Ε και πιο συγκεκριμένα στην συχνότητα 11.938Ghz
Έτσι τα προγράμματα που φιλοξενούνται εκεί θα είναι διαμορφωμένα σε DVB-S2 και πρότυπο συμπίεσης εικόνας MPEG-4. Μετά την πρόσφατη επιτυχημένη αλλαγή και αναβάθμιση των αποκωδικοποιητών HD σε ολόκληρη την συνδρομητική βάση, δεν αναμένονται προβλήματα στη μετάβαση. Από την πλατφόρμα θα υπάρχουν ενημερωτικές πληροφορίες τόσο στα προγράμματα της όσο και στο www.nova.gr.
Έτσι λοιπόν οι συνδρομητές των Novacinema θα παρακολουθήσουν το βράδυ της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου στις 22:00 από τον αναβαθμισμένο αναμεταδότη, την οσκαρική ταινία «Η Προφητεία» που θα προβληθεί στο Novacinema 2, με διαμόρφωση DVB-S2 και συμπίεση MPEG-4.
NET και ΕΤ3 στον Astra 23.5E
ERT-NET 11484 V 1650 3/4 DVB-S
ERT-ET3 11489 V 1667 3/4 DVB-S
παιδια μια ερωτηση ξερει κανεις κανα λογισμικο που να υποστηριζει ελληνικο epg για Gigablue quad δοκιμασα αρκετα και μεχρι τωρα και δεν βρηκα κατι.