φιλε μου κωστα σε ευχαριστω πολυ ειχες δικιο πέρας αυτό και ολα οκ .... SW optimuss_underline_1587..
τώρα κάτι τελευταίο πως περναω το cccam θελω να βλεπω γερμανικα και Ολλανδικά.....![]()
φιλε μου κωστα σε ευχαριστω πολυ ειχες δικιο πέρας αυτό και ολα οκ .... SW optimuss_underline_1587..
τώρα κάτι τελευταίο πως περναω το cccam θελω να βλεπω γερμανικα και Ολλανδικά.....![]()
Για να τα βλεπεις αυτα χρειαζεσαι μια γραμμη επι πληρωμης c line την περνας οπως δειχνει το παρακατω βιντεο και εισαι οκ ..... δεν εχει σχεση που δειχνει αλλο μοδελο εντισιον το9 βιντεο και στο δικο σου ετσι περινιεται οκ
http://www.youtube.com/watch?v=KHK-guaXc5s
αφιερωμενο εξαιρετικα απο την Εθνικη Ελλαδος στους ιβορικοστιανους...![]()
teli san eidikos poy eisai 8a i8ela tin gnwmi soy... ayto einai gnisio i einai peiragmeno me photoshop?????xaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!
Φιλαρακι, δεν γνωριζω αν ειναι πειραγμενο ή οχι, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι πολυ θα ηθελα να το πειραξω
.............
Και δεν ειμαι ειδικος στο photoshop, πειραματιστικα λιγο μ' αυτο και μ' εκανε να μαθω δυο-τρια πραγματακια......
Aete prosekse min tis foresei.......kanena stringaki kapoios Kai xasoume tin Thea!!