Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 49 of 101 FirstFirst ... 243944474849505154597499 ... LastLast
Results 481 to 490 of 1002

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

New Member
    Uploads
    0

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Καλησπερα!θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση να με βοηθησετε, εχω ενα πιατο του μετρου με τρια lnb astra hotbirt ote,εχω ενα δεκτη dreambox θελω να βαλω οτε,η συνδεση θα γινει απο την εξοδο του dreambox στο δεκτη του οτε? Δεν μ απασχολει να παιζουν και οι δυο μαζι! Ευχαριστω για το χρονο σας

2. Advertise Here
    Junior Member
    Uploads
    0

εαν δεν εισαι πελατης οτε τοτε ειναι 27,38 το μηνα ητη 328,56 τον χρονο για full pack.
    Quote Originally Posted by telisgr View Post
    Φιλε μου μην πεφτεις και συ θυμα του marketing. Η τιμη αυτη αφορα τους ηδη συνδρομητες του οτε, οποτε πληρωνουν οσα πληρωνουν στον οτε ΣΥΝ 21.90 τον μηνα .....
    Αν πεις τωρα να κανεις συνδεση οτε double play+otetv βγαινει 56.80€/μηνα (681.60€/χρονο) ή με 4αρα γραμη 52.30€/μηνα(627.60€/χρονο).
    Και οπως βλεπεις δεν εχει καμια σχεση με τα 250€/χρονο που αναφερεις.....
    Και φυσικα δεν δικαιολογω αυτους που δινουν 250 και 300€ τον χρονο σε καποιον "μαγκα", γιατι κατα την γνωμη μου δεν αξιζει, εκτος αν εχουν πια τοσα λεφτα, που δεν τους νοιαζει.......

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by cris21 View Post
    Καλησπερα!θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση να με βοηθησετε, εχω ενα πιατο του μετρου με τρια lnb astra hotbirt ote,εχω ενα δεκτη dreambox θελω να βαλω οτε,η συνδεση θα γινει απο την εξοδο του dreambox στο δεκτη του οτε? Δεν μ απασχολει να παιζουν και οι δυο μαζι! Ευχαριστω για το χρονο σας
    Ean exeis tin dynatotita na travikseis kalwdio kateftheian ston dekti tou Ote kanto...etsi kai alliws poios o logos na exeis ton Dreambox stis 9 moires?? ...ektos an yparxei kai den to kserw :)
    Alliws nai apo tin eksodo tou dreambox stou ote pistevw tha eisai ok....alla oxi sygxronos kai oi dyo dektes!!

New Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by takaros9 View Post
    Ean exeis tin dynatotita na travikseis kalwdio kateftheian ston dekti tou Ote kanto...etsi kai alliws poios o logos na exeis ton Dreambox stis 9 moires?? ...ektos an yparxei kai den to kserw :)
    Alliws nai apo tin eksodo tou dreambox stou ote pistevw tha eisai ok....alla oxi sygxronos kai oi dyo dektes!!
    ναι εχω την εγκατασταση και τον θελω τον dreambox βλεπω αλλα εκει,αλλα δεν με νοιαζει να τα βλεπω και τα δυο μαζι ουτε μπορω να τραβηξω νεο καλωδιο

VIP Member telisgr's Avatar
    Uploads
    9

Quote Originally Posted by rouyi View Post
    εαν δεν εισαι πελατης οτε τοτε ειναι 27,38 το μηνα ητη 328,56 τον χρονο για full pack.
    Εχεις δικιο φιλε μου, δικο μου το λαθος .....

VIP Member aetos01's Avatar
    Uploads
    100

re paidia eide kaneis ton mclaren na mas dwsei kamia grammi twra poy mayrisan ola??????

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by aetos01 View Post
    re paidia eide kaneis ton mclaren na mas dwsei kamia grammi twra poy mayrisan ola??????
    gia grames na rotisis ton jacob , pes ke tou nikola gia na katalawi pios zilewi

an ke tha prepi na su eksigisi kapios gnostis ti enoo ,................ach wre aete an ikseres ti ginete

Uploads
    100

Quote Originally Posted by mclaren. View Post
    gia grames na rotisis ton jacob , pes ke tou nikola gia na katalawi pios zilewi

An ke tha prepi na su eksigisi kapios gnostis ti enoo ,:-p................ach wre aete an ikseres ti ginete
    καλησπερα ωρε,, ποιος γνωστης και τι να μου εξηγησει μωρε??? και τι να ξερω τι γινεται και δεν γινεται!!! εγω παντα εκανα την πλακα μου με ολα αυτα και αδικως οποως ξερεις κατηγορηθηκα και βρηκα και τον μπελα μου απο καποιους μικρους ανθρωπους που αλλα νομιζαν,,, οσο για την μαυριλλα ουτε κρυο ουτε ζεστη ,, απλα λεω διαφορα για να σε πειραζω,, με την καλη εννοια παντα,, εμενα που ειμαι λιγο μακρυα με ενδιεφεραν μονο τα ελληνικα καναλια ,, τωρα που τα βλεπω απο τις 3 μοιρες ποσως με ενδιαφερουν τα υπολοιπα,,, οποτε μια χαρα ειμαι και προπαντως ησυχασα απο καποιους ανοητους που τα εβαλαν μαζι μου!!!!:-d

Uploads
    100

και μια και εισαι εδω στην υγεια σου..loelZivania200ml.jpgxtapodi.jpg

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by aetos01 View Post
    καλησπερα ωρε,, ποιος γνωστης και τι να μου εξηγησει μωρε??? και τι να ξερω τι γινεται και δεν γινεται!!! εγω παντα εκανα την πλακα μου με ολα αυτα και αδικως οποως ξερεις κατηγορηθηκα και βρηκα και τον μπελα μου απο καποιους μικρους ανθρωπους που αλλα νομιζαν,,, οσο για την μαυριλλα ουτε κρυο ουτε ζεστη ,, απλα λεω διαφορα για να σε πειραζω,, με την καλη εννοια παντα,, εμενα που ειμαι λιγο μακρυα με ενδιεφεραν μονο τα ελληνικα καναλια ,, τωρα που τα βλεπω απο τις 3 μοιρες ποσως με ενδιαφερουν τα υπολοιπα,,, οποτε μια χαρα ειμαι και προπαντως ησυχασα απο καποιους ανοητους που τα εβαλαν μαζι μου!!!!:-d
    e aete ke ego plaka kano...

Advertise Here

Tags for this Thread